U bent hier

Arrangementen

EVM19 biedt een divers programma met activiteiten, workshops en sport clinics die zowel buiten als binnen kunnen worden georganiseerd. Om elkaar beter te leren kennen, het groepsgevoel te versterken, de samenwerking te verbeteren of gewoon een gave dag te hebben, kan het programma worden samengesteld. Lees hieronder meer over de arrangementen Pure Power, Beach Party, Mud&Water Challenge en Expeditie Maurik. Of vraag meer informatie aan over het speciale Fit & Vitaal programma en de diverse workshops.

Fit & Vitaalprogramma
Op basis van je eigen doelen en uitdagingen, kan dit programma worden samengesteld op individueel niveau en/of in teamverband. De volgende activiteiten kunnen bijvoorbeeld worden georganiseerd: wandelen, joggen, hardlopen, obstakelrun training, openwater zwemmen, persluchtduiken, boksen, schermen, yoga, kanoën, SUPpen, beachvolleybal.

Clinics & workshops
​EVM19 werkt samen met gespecialiseerde partners voor het verzorgen van een sportieve, culinaire of creatieve workshop. Populair zijn de workshops: Streetart (grafitti spuiten), schilderen; sushi, tapa's of bonbons maken; schermen of boksen, percussie. Meer informatie op aanvraag

Boks & DISC workshop
Een interactieve workshop op basis van de psychologische DISC methode waarin menselijk gedrag heel herkenbaar wordt. Na een gezamenlijke opening en uitleg over de verschillende persoonlijke benaderingen, wordt het boksen als werkvorm ingezet om echt 'contact' met elkaar te maken.
Aantal personen: 10 - 25; duur: ca. 60 - 90 minuten.

Ik hou van Holland quiz
Een gezellige afsluiting van de actieve middag met een drankje in de hand, kan worden verzorgd met de ludieke, leerzame en interactie spelshow: Ik Hou van Holland QUIZZZ.
Onder begeleiding van een knotsgekke entertainer wordt dit georganiseerd tussen 2 of meer teams. Ook te organiseren als een Après Ski Quiz, 'Jongens tegen de meisjes' of Muziek Quiz. Duur: 30, 60 of 90 minuten.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal variabelen, zoals: groepsgrootte, tijdsduur, benodigde ruimte, catering. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Op de River Beach worden de gasten ontvangen met een cocktail en met tropisch fruit. Iedereen kan lekker loungen op het strand en het terras. Er branden fakkels en vuurkorven en op de achtergrond klinkt er muziek. Na de ontvangst kunnen de gasten eventueel nog deelnemen aan een korte activiteit,...Lees meer →
Snelheid, behendigheid, welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk team gaat er volop in de strijd maar vooral welk team werkt er het beste samen en beschikt er over genoeg intelligentie!? Al deze eigenschappen zijn van essentieel belang om kans te maken om gekroond te worden tot...Lees meer →
Eiland van Maurik19 biedt een sterk en stoer programma met 3 gemotoriseerde activiteiten: Pure Power! Grensverleggende activiteiten met uitdagende momenten worden beleefd op de mooiste outdoor locatie van het land! Wat dacht u van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin met quad...Lees meer →