U bent hier

Even voorstellen: het team van EVM19

Het vaste team van EVM19 bestaat uit 4 event professionals (van links naar rechts) met passie voor actie en avontuur: Joost, Sijbrand, Rik en Jouke.

Joost Goossen: operations & events
Joost is in de winter snowboardleraar in de Oostenrijkse Alpen en in de zomer gek op jetskiën en motorcrossen. Van 1 maart tot 1 november is hij dagelijks actief op EVM19 in de voorbereiding en uitvoering van de evenementen.

Sijbrand Booij: operationeel manager
Sijbrand is directeur van RibEvents en fanatiek actief als navigator in de Rallysport, met als jaarlijkse hoogtepunt Le Dakar. De volgende keer hoopt hij deze loodzware tocht uit te rijden en van zijn bucket list te kunnen afvinken. Bij EVM19 is hij eindverantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering.

Rik van Hardeveld: sales & events
Rik is gek op de sportschool en gezond leven, hij kan heerlijk koken en gezellige feestjes organiseren. Bij EVM19 is Rik verantwoordelijk voor de klantcontacten met de ontwikkeling en verkoop van evenementen.

Jouke van Dijk: commercieel manager
Jouke is manager van Valk Events en verantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering van EVM19. Als het waait dan gaat hij kitesurfen en als de zon schijnt kamperen met zijn gezin.

Samen met het team van ruim 25 ervaren instructeurs en in samenwerking met diverse partners voor catering, techniek en andere ingrediënten van een bijzonder evenement, staan ze tot je beschikking. In samenwerking met de opdrachtgever worden unieke programma’s op maat ontwikkeld en georganiseerd. Het kantoor is het gehele jaar geopend. De evenementenlocatie is gesloten van november tot en met februari.