U bent hier

BBQ hamburger
Groente BBQ
Pofaardappel
stokbrood

Catering

EVM19 verzorgt gasten met aandacht en de lekkerste gerechten en drankjes. Er zijn een aantal bars binnen en buiten en meerdere zalen en terrassen om met kleine en grote groepen te zitten. Gezellig aan lange tafels of juist verspreid met een kleinere opstelling. Er zijn verschillende menu's voor lunch en diner. Dit varieert van een broodbuffet, belegde broodjes, barbecue met live-cooking, festival food tot diverse koud/warm buffetten in thema. In samenwerking met verschillende cateraars kan de verzorging worden uitgevoerd. Indien gewenst kan je ook zelf je eigen catering voor het eten verzorgen. EVM19 zorgt voor de dranken. Afhankelijk van de wensen kan de service worden bepaald met meer of minder bedienend personeel.

LUNCH suggesties

  • Lunchmenu 1: belegde witte en bruine bolletjes met diverse vleeswaren en kaas, broodje rundvlees kroket, appeltje uit de Betuwe.
  • Lunchmenu 2: luxe belegde pistolets en croissants, broodje Van Dobben kroket, luxe belegde wraps met: zalm, Serrano ham en roomkaas, fruitsalade.

Ontbijtbuffet: bruine en witte boterhammen zelf beleggen met diverse vleeswaren, kaassoorten en zoetwaren.

Bij ontbijt en lunch is inbegrepen: koffie, thee, melk, vruchtensap.

Extra suggesties:

  • Huisgemaakte fruit smoothie 
  • Heerlijke volle tomatensoep 
  • Romige bospaddenstoelensoep 
  • Saucijzenbroodje 
  • Huisgemaakte brownie 
  • Appelpunt 

DINER suggesties: 
Food festival: met wereldse gerechten wordt het diner een waar festival!
Vanaf 4 gethematiseerde uitgiftepunten, worden de volgende gerechten voor u klaar gemaakt en geserveerd:

  • Mega runderhamburger: vers en medium gebraden op houtskool; op broodje met diverse toppings, sauzen en garnituur.
  • Gemarineerde kippedijen saté, direct van de houtskool grill; met pindasaus, kroepoek, witte rijst en garnituren.
  • Wok & noodle gerecht uit de keuken, met verse groenten en diverse kruiden.
  • Pastagerecht uit de keuken, met verse groenten en sauzen.

Aangevuld met een koud buffet met salades en brood met kruidenboter, olijfolie en tapenades.

BBQ TIME: compleet grillbuffet

  • Biefstuk met kruidenboter.
  • Gemarineerde gamba’s aan spies.
  • Kippedij saté met warme pindasaus.
  • Runder hamburger met diverse sauzen en toppings.
  • Huzarensalade met bieslook en appel, aardappelsalade, Mediterrane pastasalade met zongedroogde tomaten, Griekse salade met feta en olijven.

Door de koks worden de gerechten op de houtskool BBQ bereidt, waarna ze op het buffet worden gepresenteerd of direct worden uitgeserveerd.

Bijgerechten: aardappeltjes, stokbrood, kruidenboter, olijfolie, tapenades, aioli en verschillende sauzen.

Overige suggesties:

  • Aanvullend dessert buffet: vers fruit, diverse taarten en ijssoorten.
  • Borrelhapjes, arrangement 1: plankje met Hollandse kaas en worst, borrelnootjes, bitterballen.
  • Borrelhapjes, arrangement 2: gesorteerde kaaskoekjes en borrelnootjes, gemarineerde olijfjes en feta, breekbrood met div. tapenades en aïoli, gemengd bittergarnituur (pittige gehaktballetjes etc.).
  • Borrelhapjes, arrangement 3: luxe belegde crostini’s, spiesje van rauwe ham en parels van meloen, salchichas (kleine pittige Italiaanse worstjes), peppadews.

Graag sturen we ook de overige menusuggesties (buffetten van onze cateraars) naar je toe, vul je dan even je gegevens in via het contactformulier?