U bent hier

Mud and Water Challenge

Doe mee met de Mud & Water Challenge!

Op zondag 29 september is het zover! Dan vindt de gaafste fun-obstacle-run van Nederland plaats bij Evenementenlocatie EVM19 in Maurik.

De Mud & Water Challenge is een supertoffe sportieve uitdaging voor sporters van alle niveaus. Deelname is gegarandeerd FUN want samen met je vrienden, familie of team bedwing je de leukste hindernissen waarbij modder en water je grootste uitdagingen zijn.

Je kunt kiezen tussen een parcours van 6 of 12 kilometer. Voor kinderen tussen 6 en 13 jaar is er de populaire Muddy Kids Run van 4 kilometer. Schrijf je je in met een groep van 10 personen of meer, dan ontvangen jullie allemaal een gratis drankmuntje welke je op het evenement kunt besteden. Ga samen deze mooie challenge aan!

Check www.mudandwaterchallenge.com voor meer informatie en tickets (vanaf € 20,- ex. servicekosten per stuk). 

BE READY TO HAVE FUN!

Een obstacle run speciaal voor jouw bedrijf of als onderdeel van jullie bedrijfsuitje?

Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Anderen bekeken ook

Heb jij ook zin in een leuke dag uit in de zomer? Op zaterdag 17 augustus organiseert EVM19 de 'Highdays'! Deze speciale dag vol actie en avontuur organiseren we niet alleen voor grote (zakelijke) groepen maar juist voor individuele inschrijvingen en groepen van minder dan 25 personen. Voor € 35,-...Lees meer →