U bent hier

Events

In het prachtige recreatiegebied Eiland van Maurik, waar de Rijn in de Lek overgaat, ligt onze exclusieve locatie die geschikt is voor evenementen tot wel 2500 bezoekers. De centrale ligging is voor iedereen acceptabel dichtbij, terwijl je er toch even helemaal uit bent. Gastvrijheid en genieten staan hoog in het vaandel.

EVM19 is een prachtige locatie voor een sportief bedrijfsevenement of zomers personeelsfeest. Naast de avontuurlijke activiteiten zijn wij voor zakelijke evenementen ook graag een professionele partner. Natuurlijk mag u hierin ook zelf of met een evenementenbureau voor de organisatie zorgen.

Ook voor een vergadering, productpresentatie, congres, training en incentive bent u hier aan het juiste adres. Ga naar onze cases om te zien wat EVM19 al voor anderen heeft gedaan.

In samenwerking met toegewijde partners ontwikkelen we programma's rondom specifieke thema's en doelstellingen die bij uw bedrijf actueel zijn. Dit kan zijn op het gebied van vitaliteit, de fitte medewerker, employee engagement, teambuilding. Maar ook op het gebied van training kunnen wij u verder ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen.

Meer informatie is ook te vinden op de volgende websites: