U bent hier

Programma's

 

EVM19 biedt een breed scala van programma's.
Hier vindt u onze ‘menukaart’:
 

EEN KIJKJE IN DE MENUKAART

 • Teambuiding:  Outdoor en adventure activiteiten voor groepen en teams, waarbij alles draait om de samenwerking en de interactie

 

 • Pure Power: Een dagvullende combinatie van quadrijden, motorrijden en jetskiën. Adrenaline, Aktie, Afzien!

 

 • VIT-programma, speciaal voor VIT-leden:

VIT-programma staat voor Vitaalprogramma.
Een programma dat u zelf invult naar uw eigen doelen en uitdagingen. 
Individueel of in teamverband, van helemaal nìet fit tot hélemaal fit. ​
VIT, voor iedereen dus!
- Wandelen
- Joggen
- Hardlopen
- Obstakelrun training
- Openwater zwemmen
- Duiken
- Klimmen
- Yoga
- Kanoën
- Paddle-boarden
- Beachvolleybal

 • Boksworkshop: Op basis van de DISC profielen: Je bent zoals je bokst! Na een gezamenlijke opening en uitleg over de verschillende persoonlijke benaderingen, wordt het boksen als werkvorm ingezet om echt 'contact' met elkaar te maken. 
  Duur: 90 - 120 minuten
   
 • Workshop Schermen: Door de 'aanstekelijke'  begeleiding leer je de basistechnieken: aanvallen en verdedigen, goed voetenwerk en punten scoren in de onderlinge duels! 
  Duur: 90 - 120 minuten
 • Team Challenge: Uitdagende denk- en doe-opdrachten voor teams in een onderlinge competitie, ook gebruikt bij Expeditie Robinson
   
 • Beach Party: Foods & drinks op onze mooiste locatie: Het privé eiland, de Riverbeach. Superlocatie voor een festiviteit van elke omvang
   
 • Vlotbouwen: Wie heeft het inzicht en neemt de leiding? En wie voert uit wat er gedaan moet worden om het vlot te laten drijven en naar de veilige overkant te peddelen? Een spel waar teambuilding en kwaliteit van leiding en uitvoer hoog op de ladder staan.
   
 • Ik hou van Holland quiz: Onder begeleiding van een knotsgekke entertainer wordt deze interactieve quiz georganiseerd tussen 2 of meer teams. Ook te organiseren als een Après Ski Quiz, 'Jongens tegen de meisjes' of Muziek Quiz. Duur: 30, 60 of 90 minuten.

 

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren ( zoals: groepsgrootte, duur, inzet materialen, benodigde ruimte, catering).
Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Bel met 0344 - 621191 of stuur een bericht naar info@evm19.nl  

Prijzen zijn exclusief BTW en eventverzekering (ongeveer € 5,- pp)

 

VIT-Leden

Geen VIT-LID?
Wij helpen u graag, dus vraag een vrijblijvende offerte aan vanaf 20 personen. Bel met 0344 - 621191 of stuur een mail naar info@evm19.nl.

Wel VIT-LID?
Een VIT-LID is een deelnemer die vanuit het bedrijf of organisatie waar hij of zij werkt aangesloten is door de werkgever. De werkgever biedt een VITaalprogramma (VIT) aan aan de werknemer die dat zelf kan invullen met de doelstelling vitaler door het leven te gaan.

Denk hierbij aan stoppen met roken, afvallen of juist aankomen, conditie opbouwen, begeleiding met (individuele) sporten

Nog geen VIT-LID?
Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan het VIT-programma. Het kan al vanaf € 250,- per persoon per jaar (zonder de intake).  
Neem contact op met Van der Valk Vitaal. Stephan van den Ham 06-83 22 87 01, stephan@vandervalkvitaal.nl

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren ( zoals: groepsgrootte, duur, inzet materialen, benodigde ruimte, catering).
Vraag een vrijblijvende offerte aan:
Bel met 0344 - 621191 of stuur een bericht naar info@evm19.nl  

Prijzen zijn exclusief BTW en eventverzekering (ongeveer € 5,- pp)

 

Op de River Beach worden de gasten ontvangen met een cocktail en met tropisch fruit. Iedereen kan lekker loungen op het strand en het terras. Er branden fakkels en vuurkorven en op de achtergrond klinkt er muziek. Na de ontvangst kunnen de gasten eventueel nog deelnemen aan een korte activiteit,...Lees meer →
Eiland van Maurik19 biedt een sterk en stoer programma met 3 gemotoriseerde activiteiten: Pure Power! Grensverleggende activiteiten met uitdagende momenten worden beleefd op de mooiste outdoor locatie van het land! Wat dacht u van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin met quad...Lees meer →