U bent hier

Boksen

Boksen & DISC workshop

In de workshop boksen wordt gewerkt met de DISC methode. Observatie, feedback en reflectie staan hierbij centraal. Welk gedrag wordt bloot gelegd? Fight, Flight, Freeze...de vecht, vlucht of verstarreactie wordt zichtbaar. De workshop past in trainingen soft skills, vergaderbreak met teambuilding, ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden. Voor volwassenen en kinderen zijn speciale vormen nader uitgewerkt. Het effect is vaak meervoudig: het vergroot het bewustzijn, versterkt onderlinge verhoudingen, verbetert de communicatie en het wordt als een emotie opgeslagen, van hoofd naar hart.

Gedrag

Boksen geeft heldere inzichten in uw eigen wijze van contact aangaan. In deze workshop krijgt u door te boksen meer inzicht gedrag wanneer er spanning ontstaat in een contact. Dit doen we door met elkaar kleine duels aan te gaan. Boksen is heel reflexmatig en geeft snel inzicht in ieders eigen voorkeursstijl.

DISC

In de workshop verkennen we vier verschillende boksstijlen die mooi aansluiten bij de vier stijlen van de DISC methode. Deze methode brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. Iedere stijl heeft haar eigen unieke kwaliteiten en groeimogelijkheden.

Resultaat

Het resultaat aan het einde van de workshop is inzicht in de kwaliteiten, valkuilen, dynamiek en groeimogelijkheden van de deelnemers, waardoor er meer wederzijds begrip ontstaat en er betere communicatie is.
 
 
 

Vraag een offerte aan met prijsinformatie! 

Hiervoor vernemen we graag uw voorkeursdatum, groepsgrootte en budget.
Er zijn diverse combinaties mogelijk met andere activiteiten.

Voor meer informatie over de workshop, ga naar de website van de trainer: Excel Events