U bent hier

Jetskiën

Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk op EVM19: vanaf € 65,- per persoon (op basis van 20 deelnemers).

Of u nu veel ervaring heeft en de laatste trucs wilt leren, of juist nog nooit gevaren heeft en de basis wilt leren kennen, u kunt in uw eigen tempo en op uw eigen niveau gaan jetskiën. In een afgeschermd gedeelte op de evenementenlocatie wordt u begeleid door enthousiaste en ervaren instructeurs die u de fijne kneepjes van het varen met een SuperJet bijbrengen.

Jetskiën tijdens uw evenement

U maakt gebruik van gebruiksvriendelijke jetski's waardoor u optimaal kunt genieten van het jetskiën. Ook de wetsuit, zwemvest en helm zorgen ervoor dat u altijd comfortabel en veilig op het water bent.
Een vaarbewijs is niet nodig omdat er op een eigen, afgesloten gedeelte wordt gevaren.

Prijsinformatie Jetskiën

Het jetskiën is al mogelijk voor € 65,- per persoon en voor groepen vanaf 20 personen. De tijdsduur van de activiteit is 90 minuten, inclusief 15 minuten voor omkleden en instructie. De prijs wordt verder bepaald door het aantal jets dat wordt ingezet gedurende een bepaald tijdsbestek. Het is mogelijk met 3 of 4 personen om de beurt te varen en dus een jetski te delen.

De prijs is exclusief 6% BTW, inclusief locatiehuur (en parkeren), begeleiding, wetsuit en helm, kleedkamers met warme douches. Voor groepen groter dan 25 personen en langere tijdsduur maken we graag een voorstel op maat.

Voor losse boekingen en kleine groepen wijzen we u graag op de Highdays die een aantal keer per jaar als losstaand evenement georganiseerd worden. Kijk op deze link voor meer informatie & tickets. Wij verhuren onze jets niet aan particulieren voor vrij gebruik.

Spelregels jetskiën

  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Deelnemers moeten nuchter zijn
  • Instructies moeten te allen tijde worden opgevolgd
  • Schades door opzettelijk misbruik wordt doorbelast aan de deelnemer
  • Deelname is op eigen risico, hiervoor tekent u een deelnameverklaring

5 redenen om te boeken bij EVM19:

  • Evenementenlocatie midden in Nederland
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Verschil in moeilijkheidsgraad
  • 1e klas materialen en begeleiding
  • Uitbreiding mogelijk met activiteiten en catering op maat

Handig om te weten

Praktische informatie over het jetskiën

Houd rekening met de weersomstandigheden
Extra kleding en toiletartikelen kunnen handig zijn
Na afloop kunt u douchen en omkleden

Anderen bekeken ook

Spanning en avontuur op het water! De RIBS liggen aan de steiger van evenementenlocatie Eiland van Maurik 19. Een open verbinding met de rivieren Rijn en Lek biedt mogelijkheden voor korte en lange trips. Deze RIBS varen ook op internationale wedstrijden en zijn onderdeel van de Ribrally en...Lees meer →
Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren, vanaf € 65,- per persoon (minimale groepsgrootte 25 deelnemers). De activiteit is gebaseerd op het beleven van de off-road motorsport, het kennis maken met de basistechnieken en de beheersing van...Lees meer →
Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 kan worden gereden op een gigantisch terrein aan het water. De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een...Lees meer →