U bent hier

Off-road motor rijden

Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren, vanaf € 65,- per persoon (minimale groepsgrootte 25 deelnemers). De activiteit is gebaseerd op het beleven van de off-road motorsport, het kennis maken met de basistechnieken en de beheersing van Yamaha crossmotor WR 250 enduro. Leuk en leerzaam tegelijk!

Off-road motorrijden

Onze professionele instructeurs helpen iedereen op weg. Na het aantrekken van de overall en de helm, volgt een uitgebreide instructie over de techniek van de motor en het rijden. Hierbij komt uiteraard ook het schakelen en remmen aan bod.
Vervolgens gaat u een aantal oefeningen doen om het gevoel van motorrijden te ervaren, waarna de groep het crossterrein gaat verkennen. Wanneer iedereen het parcours heeft verkend, gaat u zelf rijden onder begeleiding van onze ervaring instructeurs.

De minimum leeftijd is 18 jaar. Een rijbewijs is niet nodig omdat er op een eigen, afgesloten terrein wordt gereden.

Prijsinformatie Off-road motorrijden

Off-road motorrijden wordt vanaf € 65,- per persoon met een minimale groepsgrootte van 25 personen georganiseerd. De tijdsduur van de activiteit is 90 minuten, inclusief 15 minuten voor omkleden en instructie.
Het is mogelijk met 3 of 4 personen om de beurt te rijden en dus een motor te delen. De prijs wordt verder bepaald door het aantal motoren dat wordt ingezet gedurende een bepaald tijdsbestek.

De prijs is exclusief 6% BTW, inclusief locatie- en baanhuur, parkeren, begeleiding, overall en helm, kleedkamers met warme douches. Voor groepen groter dan 25 personen en langere tijdsduur maken we graag een voorstel op maat.

Voor losse boekingen en kleine groepen wijzen we u graag op de Highdays die een aantal keer per jaar als losstaand evenement georganiseerd worden. Kijk op deze link voor meer informatie & tickets. Wij verhuren onze motors niet aan particulieren voor vrij gebruik.

Spelregels off-road motor rijden

  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Deelnemers moeten nuchter zijn
  • Instructies moeten te allen tijde worden opgevolgd
  • Schades door opzettelijk misbruik wordt doorbelast aan de deelnemer
  • Deelname is op eigen risico, hiervoor tekent u een deelnameverklaring

5 redenen om te boeken bij EVM19
•    Evenementenlocatie midden in Nederland
•    Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
•    Verschil in moeilijkheidsgraad
•    1e klas materialen en begeleiding
•    Uitbreiding mogelijk met activiteiten en catering op maat

Handig om te weten

Praktische informatie over het motor rijden

  • Houd rekening met de weersomstandigheden
  • Draag stevige schoenen en kleding
  • Extra kleding en toiletartikelen kunnen handig zijn
  • Na afloop kunt u douchen en omkleden

Anderen bekeken ook

Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 kan worden gereden op een gigantisch terrein aan het water. De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een...Lees meer →
Spanning en avontuur op het water! De RIBS liggen aan de steiger van evenementenlocatie Eiland van Maurik 19. Een open verbinding met de rivieren Rijn en Lek biedt mogelijkheden voor korte en lange trips. Deze RIBS varen ook op internationale wedstrijden en zijn onderdeel van de Ribrally en...Lees meer →
Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk op EVM19: vanaf € 65,- per persoon (op basis van 20 deelnemers). Of u nu veel ervaring heeft en de laatste trucs wilt leren, of juist nog nooit gevaren heeft en de basis wilt leren kennen, u kunt in uw eigen tempo en op uw eigen niveau gaan...Lees meer →