U bent hier

EVM19 Expeditie Maurik Archery
EVM19 Boksworkshop

OVERIGE ACTIVITEITEN & WORKSHOPS

Lees hier meer over Archery Tag, de boks & DISC workshop, vitaliteitsworkshops, bedrijfsyoga en andere sportieve en leerzame ‘Fit & Vitaal’ activiteiten.

Een vergadering of bijeenkomst bij EVM19 kan perfect gecombineerd worden met één of meerdere (sportieve) activiteiten. Ook hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos!

Archery Tag

Bij Archery Tag ga je gewapend met pijl en boog de strijd aan! In een bloedstollende strijd gaat het erom je tegenstanders of targets zo snel mogelijk uit te schakelen. Dit doe je door ze te raken met speciale veiligheidspijlen. 

We beginnen eerst met schietoefeningen. Daarbij letten onze instructeurs op de houding en het juiste gebruik van de materialen. Daarna kan het spel beginnen!

Archery Tag is een stoer en avontuurlijk spel vol uitdagingen. Samenwerken is belangrijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen of targets te raken. 

De activiteit is zeer toegankelijk voor onervaren boogschutters en is geschikt voor jong en oud. Bovendien is het een verantwoorde spelactiviteit, er wordt gebruik gemaakt van veiligheidspijlen en speciale beginners bogen. Niemand kan zich verwonden!

Boks & DISC workshop

In de workshop boksen wordt gewerkt met de DISC methode. Deze methode brengt iemands voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart.

Observatie, feedback en reflectie staan centraal. Welk gedrag wordt bloot gelegd? Fight, Flight, Freeze...de vecht, vlucht of verstarreactie wordt zichtbaar. 

De workshop past in trainingen soft skills, vergaderbreak met teambuilding, ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden. Het effect is vaak meervoudig: het vergroot het bewustzijn, versterkt onderlinge verhoudingen, verbetert de communicatie en het wordt als een emotie opgeslagen, van hoofd naar hart.

Vitaliteitsworkshops

Gezond en actief leven is belangrijker dan ooit! Ondersteun jouw medewerkers hierin door ze een vitaliteitsworkshop te bieden! Dit zijn leuke en leerzame workshops met verschillende focuspunten.

In de workshop ‘Optimisme kun je leren’ leren deelnemers zich te richten op het positieve en beter om te gaan met stress. Het ‘Vitaal & Krachtig’ programma versterkt de mentale (draad)kracht en weerbaarheid. ‘Boost your mind’ laat deelnemers kennis maken met de wereld van mindfulness en positieve psychologie. Hebben jouw medewerkers last van werkstress? Biedt ze dan een inspirerende training die ze leert stress-signalen te herkennen en stress de baas te zijn!

Bedrijfsyoga

Een yoga sessie zorgt voor meer ontspanning, focus en een positieve sfeer! Voor de bedrijfsyoga sessie van ca. 45 minuten hoeven deelnemers zich niet om te kleden, een yogamat uit te rollen en heel veel tijd uit te trekken. De houdingen worden op een stoel uitgevierd en zijn voor iedereen te doen (ongeacht leeftijd, mate van flexibiliteit en lichaamstype). ​​​Deze vorm van yoga wordt ook weleens 'bureaustoel-yoga’ genoemd. Een unieke belevenis!

Fit & Vitaal

Een ‘Fit & Vitaal’ programma wordt samengesteld op basis van de doelen en uitdagingen van jouw medewerkers. De activiteiten zijn voor ieder niveau, individueel of in teamverband. Zo kunnen deelnemers onder andere wandelen, joggen, hardlopen, een obstaclerun & bootcamp training volgen, boksen, meedoen aan een yogales, kanoën, SUPpen en beachvolleyballen.

Vitaal Festival

Gezonde, sportieve & ontspannende activiteiten bij EVM19! In samenwerking met partner Van der Valk Vitaal presenteert EVM19 het Vitaal Festival!

Het Vitaal Festival biedt inhoudelijke workshops, interactieve work-outs, inspirerende lezingen en andere informatieve & sportieve kennismakingen. Deelnemers werken in festivalstijl aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zij gaan zowel actief als ontspannen aan de slag en met een heerlijk gevoel weer naar huis.

Bied werknemers bijvoorbeeld eens een yoga of bootcamp sessie, een lezing over gezonde voeding of omgaan met werkdruk & stress. Dit kan onder andere onder deskundige begeleiding van de ‘Vitalenten’ van Van der Valk Vitaal, maar ook in samenwerking met andere ondernemers die diensten leveren gericht op vitaliteit en gezondheid. 

Op basis van wensen en interesses wordt een op maat gemaakt festivalprogramma samengesteld. Kijk voor meer informatie en een impressie van de mogelijkheden op www.vitaalfestival.nl.

Prijsinformatie

Voor het opstellen van een offerte vernemen wij graag voorkeursdatum, groepsgrootte en budget.
Er zijn diverse combinaties met andere activiteiten mogelijk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Anderen bekeken ook

Een sterk team en een goede sfeer op de werkvloer zijn de belangrijkste elementen binnen een bedrijf! Met de diverse teambuildingsactiviteiten bij EVM19 heb je niet alleen plezier met medewerkers en collega's, maar werk je ook aan het vormen van een hecht team! TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN Voor...Lees meer →
EVM19 is de thuisbasis van de populaire fun-obstacle-run Mud & Water Challenge. Het uitdagende parcours leidt over land, door het water en vooral door heel veel MODDER! Deelnemers bedwingen de leukste obstakels tijdens een tocht die ze leidt over het prachtige evenemententerrein en door het...Lees meer →
Niet alleen op zoek naar actie en avontuur? Geen probleem! EVM19 biedt ook tal van ontspannende activiteiten in de natuur. Tot de mogelijkheden behoren onder andere sloepvaren, boogschieten en kanovaren. Staat jouw idee er niet tussen? Laat het ons dan weten, dan stellen wij een programma op maat...Lees meer →
Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 wordt gereden op een gigantisch terrein aan het water! De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een...Lees meer →
Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren! Deelnemers maken kennis met de basistechnieken en de beheersing van de Yamaha crossmotor WR 250 enduro. Stoer, leuk en leerzaam tegelijk! Activiteit off-road motor rijden Onze professionele...Lees meer →
Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk bij EVM19! Of je nu veel ervaring hebt en de laatste trucs wilt leren, of misschien nog nooit gevaren hebt en de basis wilt leren kennen: je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau gaan jetskiën. In een afgeschermd gedeelte op de...Lees meer →