U bent hier

Quad rijden

Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 kan worden gereden op een gigantisch terrein aan het water. De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad.
Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een confrontatie van mens, machine en de natuur! Al mogelijk vanaf € 50,- per persoon (minimale groepsgrootte 25 personen)

Evenement quad rijden

Het evenement begint met een goede voorbereiding: alle deelnemers krijgen een stevige overall (over de kleding) aan en natuurlijk een veilige motorhelm. Na de instructie van de deskundige begeleider gaat men voorzichtig een aantal oefeningen doen. Al snel krijgt iedereen de smaak te pakken en kan er wat harder worden gereden. De instructeur gaat voorop en de deelnemers volgen op veilige afstand. Wanneer iedereen het parcours heeft verkend, gaat men zelf rijden onder begeleiding van onze ervaring instructeurs. Spetters over het hele gezicht en een glimlach van oor tot oor is het gevolg! Het parcours is vernieuwd en zit vol met uitdagende bochten, kuilen, heuvels... en het kan nat en modderig zijn! Er wordt gereden met een Yamaha en Suzuki quads, zowel automaten als met koppeling. Ideaal voor de ultieme beleving voor ieder niveau, van jong tot oud, zonder rijbewijs! Daarnaast kan er worden gereden op de 4x4 Yamaha Grizzly met maar liefst 450cc. Hiermee kan een intensief teambuildingsprogramma worden georganiseerd.

Prijsinformatie Quad rijden

De prijs wordt bepaald door het aantal quads dat wordt ingezet gedurende een bepaald tijdsbestek. De tijdsduur van de complete activiteit is 90 minuten, inclusief 15 minuten voor omkleden en instructie. Netto betekent dit ruim 1 uur rijden op de baan.
Het is mogelijk met 3 of 4 personen om de beurt te rijden en dus een machine te delen. Het quadrijden wordt aangeboden vanaf € 50,-- per persoon met een minimale groepsgrootte van 25 personen. De prijs is exclusief 6% BTW, inclusief baanhuur, begeleiding, overall en helm. Voor grotere groepen en langere tijdsduur maken we graag een voorstel op maat.

Voor losse boekingen en kleine groepen wijzen we u graag op de Highdays die een aantal keer per jaar als losstaand evenement georganiseerd worden. Kijk op deze link voor meer informatie & tickets. Wij verhuren onze quads niet aan particulieren voor vrij gebruik.

Spelregels

  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Deelnemers moeten nuchter zijn
  • Instructies moeten te allen tijde worden opgevolgd
  • Schades door opzettelijk misbruik wordt doorbelast aan de deelnemer
  • Deelname is op eigen risico, hiervoor tekent u een deelnameverklaring

Handig om te weten

Houd rekening met de weersomstandigheden en het ruige offroad terrein van de quadbaan.
Bescherm uzelf tijdens het quadrijden met stevige kleding en schoeisel.
Een extra paar schoenen en droge kleding kan handig zijn.
Na afloop kunt u douchen en omkleden.

Anderen bekeken ook

Spanning en avontuur op het water! De RIBS liggen aan de steiger van evenementenlocatie Eiland van Maurik 19. Een open verbinding met de rivieren Rijn en Lek biedt mogelijkheden voor korte en lange trips. Deze RIBS varen ook op internationale wedstrijden en zijn onderdeel van de Ribrally en...Lees meer →
Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk op EVM19: vanaf € 65,- per persoon (op basis van 20 deelnemers). Of u nu veel ervaring heeft en de laatste trucs wilt leren, of juist nog nooit gevaren heeft en de basis wilt leren kennen, u kunt in uw eigen tempo en op uw eigen niveau gaan...Lees meer →
Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren, vanaf € 65,- per persoon (minimale groepsgrootte 25 deelnemers). De activiteit is gebaseerd op het beleven van de off-road motorsport, het kennis maken met de basistechnieken en de beheersing van...Lees meer →