U bent hier

EVM19 Teambuilding boogschieten
EVM19 Teambuilding volleybal
EVM19 Teambuilding kanovaren

Teambuilding

Een sterk team en een goede sfeer op de werkvloer zijn de belangrijkste elementen binnen een bedrijf! Met de diverse teambuildingsactiviteiten bij EVM19 heb je niet alleen plezier met medewerkers en collega's, maar werk je ook aan het vormen van een hecht team!

TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN

Voor teambuilding biedt EVM19 diverse opties. De meeste activiteiten kunnen in een half uur tot 3 kwartier worden georganiseerd. Stel in overleg met ons team zelf je ideale programma samen!

 • Vlot bouwen & varen

Samen zorgen voor een solide vlot, waarmee naar het eiland gevaren moet worden. Een opdracht die veel overleg, inzicht en samenwerking vraagt van de deelnemers, maar vooral ook een hele leuke teamopdracht is. Welk team tikt als eerste de brug aan?

 • Brugbouwen

De deelnemers bouwen een brug van houten palen om een spectaculaire overtocht mogelijk te maken. Deze activiteit is een klassieker in de buitensport, maar zorgt elke keer weer met het hele team voor veel inzet, hilariteit en groepsgevoel.

 • Katapult bouwen & schieten

Maak met je team een levensgrote katapult met de materialen die de instructeur je geeft. Het team dat het verst weet te schieten, wint!

 • Touwbruggenparcours

8 verschillende touwbruggen hangen ca. een halve meter boven de grond (low ropes) en dagen de deelnemers uit hun behendigheid te testen.

 • Kanovaren

Aan de steiger liggen de Canadese Kano’s klaar voor een tocht over het Eiland van Maurik. In de kano-estafette-race gaat het om samenwerking en teamprestatie!  

 • Boogschieten

Na een deskundige uitleg ervaar je zelf de lastige precisie en concentratie die deze sport vereist. Middels een ruime opstelling met 6 schijven en twee afstanden, kan iedereen veel schieten.

 • Wandelende A

De deelnemers zullen een (A-vormige) constructie maken, waarmee ze met iemand erop het parcours gaan afleggen. Diverse touwen mogen gebruikt worden om de A in evenwicht te behouden.

 • Piramide bouwen

Bouw met het team een zo hoog mogelijke piramide, wel 10 meter hoog slechts gebruikmakend van bamboe en elastiek! The sky is the limit! 

Prijsinformatie 

Gedurende 1,5 uur worden 2 activiteiten georganiseerd voor een prijs vanaf € 45,- per persoon op basis van minimaal 25 personen.

Voor een offerte op maat vernemen wij graag uw voorkeursdatum, groepsgrootte en budget. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Handig om te weten

 • Houd rekening met de weersomstandigheden 
 • Bescherm jezelf met goede kleding en schoeisel
 • Een extra paar schoenen en droge kleding kan handig zijn.
 • Na afloop kun je douchen en omkleden.

Anderen bekeken ook

Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 wordt gereden op een gigantisch terrein aan het water! De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een...Lees meer →
Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren! Deelnemers maken kennis met de basistechnieken en de beheersing van de Yamaha crossmotor WR 250 enduro. Stoer, leuk en leerzaam tegelijk! Activiteit off-road motor rijden Onze professionele...Lees meer →
Niet alleen op zoek naar actie en avontuur? Geen probleem! EVM19 biedt ook tal van ontspannende activiteiten in de natuur. Tot de mogelijkheden behoren onder andere sloepvaren, boogschieten en kanovaren. Staat jouw idee er niet tussen? Laat het ons dan weten, dan stellen wij een programma op maat...Lees meer →
EVM19 is de thuisbasis van de populaire fun-obstacle-run Mud & Water Challenge. Het uitdagende parcours leidt over land, door het water en vooral door heel veel MODDER! Deelnemers bedwingen de leukste obstakels tijdens een tocht die ze leidt over het prachtige evenemententerrein en door het...Lees meer →
Lees hier meer over Archery Tag, de boks & DISC workshop, vitaliteitsworkshops, bedrijfsyoga en andere sportieve en leerzame ‘Fit & Vitaal’ activiteiten. Een vergadering of bijeenkomst bij EVM19 kan perfect gecombineerd worden met één of meerdere (sportieve) activiteiten. Ook hiervoor zijn...Lees meer →
Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk bij EVM19! Of je nu veel ervaring hebt en de laatste trucs wilt leren, of misschien nog nooit gevaren hebt en de basis wilt leren kennen: je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau gaan jetskiën. In een afgeschermd gedeelte op de...Lees meer →