U bent hier

Vitaliteitsworkshops

In samenwerking met partner Vitalmindz biedt EVM19 diverse vitaliteitsworkshops als onderdeel van uw bedrijfsevenement! Heeft u interesse in één of meerdere van deze activiteiten? Laat het ons dan weten, dan verwerkt EVM19 het in uw programma.

Optimisme kun je leren

Structureel positief in het leven staan is niet een aangeboren kwaliteit, maar iets wat je kunt leren. Gelukkig maar, want wie een optimistisch leven leidt, is energieker, gelukkiger en gezonder!

In de workshop ‘Optimisme kun je leren” leer je hoe je je aandacht kunt richten op het positieve. Het glas altijd halfvol zien betekent niet dat je nooit last hebt van stress, maar het zorgt er wel voor dat je beter met stress kunt omgaan. Sterker nog, mensen die optimistisch zijn blijken productiever en succesvoller te zijn dan mensen die minder positief in het leven staan.

Vitaal en krachtig

Vrijwel alle succesvolle mensen hebben een ding gemeen: ze zijn mentaal sterk. Ze hebben de kracht om hard te werken, zijn weerbaar bij tegenslag en houden vast aan lange termijn doelen.

Mentale kracht kun je ontwikkelen. Hierbij draait het allemaal om de balans tussen draaglast en draagkracht! Draaglast wordt meestal ingegeven door eisen vanuit je omgeving en werk. Voor je draagkracht ben je voor het grote deel zélf verantwoordelijk.

In de dynamische workshop ‘Vitaal en krachtig” krijg je in hoog tempo inzicht op de vitaliteitsgebieden die bijdragen aan je draagkracht. Je leert op welk terrein je mentaal sterk bent en op welk terrein nog winst valt te behalen. Ga naar huis met praktische handvaten en vergroot je draagkracht om succesvoller te zijn in het werk én het leven.

Boost Your Mind

Geniet samen met je collega’s van een inspirerende workshop waarin je wordt meegenomen in de wereld van mindfulness en positieve psychologie. Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je aan de slag met prikkelende én ontspannende oefeningen voor zowel lichaam als geest. Je krijgt een energiek, verfrist en ontspannen gevoel en bent klaar om alles wat er die week op je afkomt aan te kunnen!

Werkstress de Baas

Een gezonde hoeveelheid stress maakt dat we alert zijn en goed presteren. Maar wanneer de stressbron aanhoudt, worden we minder effectief, minder creatief en verliezen we plezier. Bovendien is het slecht voor de gezondheid. Zo is burn-out een veelvoorkomende reden voor ziekteverzuim. 

In de inspirerende training ‘Werkstress de Baas’ krijg je inzicht in je eigen werkstressoren en leer je stress-signalen te herkennen. We bekijken samen waarom je bepaalde situaties als stressvol ervaart en gaan opzoek naar persoonlijke energie- en hulpbronnen. Zo leer je stress de baas te zijn! Aan het eind van de training heeft iedere deelnemer een persoonlijk actieplan, zodat al het geleerde direct toegepast kan worden.