Activiteiten bij EVM19 geheel Corona-Proof

Events bij EVM19, natuurlijk geheel Corona Proof!

Met volledige inachtneming van de algemene RIVM-richtlijnen én de laatste aanwijzingen vanuit persconferenties en noodverordeningen, kunt u nog steeds komen genieten bij EVM19.

De activiteiten zijn lekker buiten én ruim opgezet!

Het gros van onze activiteiten kan uitsteken "op 1,5 meter" uitgevoerd worden en waar dat niet kan, nemen wij natuurlijk extra aanvullende maatregelen zoals het dragen van mondkapjes en handschoentjes. En natuurlijk desinfecteren onze crewleden alle gebruiksvoorwerpen bij iedere wissel.

Met 3 gasten maximaal tegelijk (13 jaar en ouder) gaat u van de activiteiten genieten. Hierbij vragen we de overige gasten van uw groep, zich op ruime afstand en in groepjes van maximaal 4 personen, te wachten op ons terras. Waar we dan helaas geen koffie of een frisdrankje mogen schenken. U mag momenteel wel zélf koffie of fris meenemen...

Onze hospitality, volledig op 1,5 meter, maar helaas door de nieuwe maatregelen van 14 oktober toch nog even niet. Onderstaande is dus in deze gedeeltelijke lockdown niet van toepassing.

Door de ruime zetting van onze 3 accommodaties, kunnen wij al onze gasten op verantwoorde en veilige manier verwelkomen. Diner-concepten zijn aangepast en de inrichting van zowel het Boothuis als Beachhouse is geheel "corona-proof" gerealiseerd.

Momenteel kunnen we presentaties van zo'n 80 personen geheel volgens de geldende richtlijnen plaats laten vinden. Door een slimme verdeling van onze zalen en verbindingsmogelijkheden hiervan, is een dergelijke bijeenkomst volledig volgens de richtlijnen én toch in een niet-afstandelijke setting.

Kom dus ook nu genieten van uw welverdiende (bedrijfs)evenement met uw relaties en collega's!