U bent hier

Boogschieten
Volleybal

Expeditie Maurik

Een actief en uitdagend programma gebaseerd op het welbekende tv-programma Expeditie Robinson! De selectierondes voor dit programma vonden in 2017 op EVM19 plaats.

Snelheid, slimheid, kracht en behendigheid! Welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk team werpt zich volop in de strijd maar vooral welk team werkt  het beste samen en beschikt  over genoeg intelligentie!? Al deze eigenschappen zijn van essentieel belang om kans te maken om gekroond te worden tot winnaar van Expeditie Maurik!

Teambuilding

Dit programma is als teambuilding activiteit perfect te gebruiken. Elkaar beter leren kennen door middel van leuke en uitdagende activiteiten zoals katapult bouwen en schieten, vlot bouwen en varen, boogschieten en brug bouwen.

Immuniteit en verdubbelaar

Tijdens de activiteiten kunnen de kandidaten er voor kiezen om immuniteit of een verdubbelaar in te zetten met als doel uiteindelijk zoveel mogelijk stemmen te verdienen die de kandidaten kunnen inzetten tijdens de eilandraad. Hoe meer stemmen de kandidaten verdienen, hoe meer stemmen zij kunnen uitdelen tijdens de eilandraad.

Eilandraad

Vóór het finalespel vindt de eilandraad plaats. Voorbeeld: de gewonnen stemmen kunnen door kamp zuid aan noord worden uitgedeeld. Op het moment dat kamp noord de meeste tegen- stemmen heeft ontvangen tijdens de eilandraad , start kamp noord tijdens het finalespel met een extra moeilijkheidsgraad.

Locatie

Doordat alle activiteiten plaatsvinden op een eiland wordt het echte Robinson gevoel gecreëerd!

Programma

De dag kan er als volgt uit zien:

  • 13:30 uur Ontvangst deelnemers en uitleg programma, teamindeling (bekend) maken
  • 14:00 uur Start activiteiten
  • 17:00 uur Finale spel
  • 17:30 uur Afsluiting met een drankje

Kostenindicatie

Dit programma kan worden georganiseerd voor € 40,- exclusief 6% btw op basis van minimaal 24 deelnemers. 

Anderen bekeken ook

Waan je in Ibiza op Eiland van Maurik 19! Dit arrangement biedt een gezellige beach party waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt! Op River Beach worden de gasten ontvangen met een cocktail en met tropisch fruit. Iedereen kan lekker loungen op het strand en het terras. Er branden fakkels en...Lees meer →
Een sterk en stoer arrangement met twee gemotoriseerde activiteiten: Pure Power! Wat dacht u van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin bijvoorbeeld met quad rijden en vervolg het avontuur met motorcrossen of het verfrissende jetskiën ! Een dag vol adrenaline en nieuwe belevenissen...Lees meer →
EVM19 biedt met zijn unieke ligging midden in het recreatiegebied Eiland van Maurik de perfecte plek voor een inspirerende vergadering, bijeenkomst of presentatie. Het uitzicht over de Rijn en de Lek zorgt voor nieuwe energie en verfrissende inzichten. Toe aan een break? EVM19 zorgt tussen de...Lees meer →