U bent hier

EVM19 Teambuilding volleybal
EVM19 Expeditie Maurik boogschieten

Expeditie Maurik: De combinatie tussen teambuilding en gemotoriseerde activiteiten!

Een actief en uitdagend programma gebaseerd op het welbekende tv-programma Expeditie Robinson! Wist je dat de selectierondes voor dit programma in 2017 bij EVM19 plaatsvonden?

Snelheid, slimheid, kracht en behendigheid, daar gaat het om! Welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk team werpt zich volop in de strijd maar vooral welk team werkt het beste samen en beschikt over genoeg intelligentie?! Al deze eigenschappen zijn van essentieel belang om kans te maken en gekroond te worden tot winnaar van Expeditie Maurik!

2 of 3 x Teambuilding

Dit programma is perfect om in te zetten als teambuildingsactiviteit. Elkaar beter leren kennen door middel van leuke en uitdagende activiteiten zoals katapult bouwen en schieten, vlot bouwen en varen, boogschieten en brug bouwen.

Combinatie met één of twee gemotoriseerde activiteiten mogelijk 

Het Expeditie Robinson Programma is uitstekend te combineren met 1 of 2 gemotoriseerde activiteiten (Jetski, Quad of RIB-varen).

Al naar gelang de specifieke wensen bekijken we samen met jullie wat het leukste schema hiervoor is.

Voorbeeld tijdschema

De dag kan er als volgt uit zien:

  • 13:30 uur Ontvangst deelnemers en uitleg programma, teamindeling (bekend) maken
  • 14:00 uur Start activiteiten
  • ---> De teambuildingsactiviteiten duren gemiddeld 30 minuten per activiteit, de gemotoriseerde activiteiten duren per stuk ongeveer 1 uur.
  • 17:00 of 18.00 uur Afsluiting met een drankje (niet inbegrepen)

Datum van jullie arrangement

Deze arrangementen zijn te boeken voor 6 tot 18 personen. Klik als eerste op de gewenste datum, daarna kun je specifieke tickets voor het gewenste arrangement onine bestellen. Na het boeken van de tickets, nemen wij binnen 2 dagen contact met je op om de exacte invulling te bespreken. 

 

 

Kosten voor het programma

Het Expeditie Maurik Arrangement, al dan niet gecombineerd met één of twee gemotoriseerde activiteiten, is beschikbaar van 4 tot 18 personen en kun je al boeken vanaf € 50,00 per persoon! De volgende combinaties van activiteiten zijn hierin mogelijk:

  • 2 Teambuildingsactiviteiten: € 50,00 pp
  • 3 Teambuildingsactiviteiten: € 60,00 pp
  • 2 Teambuildingsactiviteiten en 1 gemotoriseerde activieit: €100,00 pp
  • 2 Teambuildingsactiviteiten en 2 gemotoriseerde activiteiten: € 125,00 pp
  • 3 Teambuildingsactiviteiten en 1 gemotoriseerde activiteit: € 125,00 pp
  • 3 Teambuildingsactiviteiten en 2 gemotoriseerde activiteiten: € 150,00 pp

Borg: Er dient per groep een borg van €600,00 te worden voldaan voor aanvang van de activiteiten. Deze ontvangen wij het liefst contant, zodat deze ook direct na de activiteiten weer gertourneerd kan worden - er vanuit gaande dat er geen schade door één of meerdere van de deelnemers is veroorzaakt.

Deelname is te alle tijden geheel op eigen risico!

 

 

 

Anderen bekeken ook

Lees hier meer over Archery Tag, de boks & DISC workshop, vitaliteitsworkshops, bedrijfsyoga en andere sportieve en leerzame ‘Fit & Vitaal’ activiteiten. Een vergadering of bijeenkomst bij EVM19 kan perfect gecombineerd worden met één of meerdere (sportieve) activiteiten. Ook hiervoor zijn...Lees meer →
Een sterk en stoer arrangement met twee of drie gemotoriseerde activiteiten: Pure Power! Wat dacht je van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin bijvoorbeeld met quad rijden en vervolg het avontuur met het verfrissende jetskiën ! En sluit af met een high speed ronde over de...Lees meer →
Niet alleen op zoek naar actie en avontuur? Geen probleem! EVM19 biedt ook tal van ontspannende activiteiten in de natuur. Tot de mogelijkheden behoren onder andere sloepvaren, boogschieten en kanovaren. Staat jouw idee er niet tussen? Laat het ons dan weten, dan stellen wij een programma op maat...Lees meer →
Een sterk team en een goede sfeer op de werkvloer zijn de belangrijkste elementen binnen een bedrijf! Met de diverse teambuildingsactiviteiten bij EVM19 heb je niet alleen plezier met medewerkers en collega's, maar werk je ook aan het vormen van een hecht team! TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN Voor...Lees meer →
EVM19 is de thuisbasis van de populaire fun-obstacle-run Mud & Water Challenge. Het uitdagende parcours leidt over land, door het water en vooral door heel veel MODDER! Deelnemers bedwingen de leukste obstakels tijdens een tocht die ze leidt over het prachtige evenemententerrein en door het...Lees meer →