U bent hier

RIB varen

Pure Power Arrangement

Een sterk en stoer arrangement met twee of drie gemotoriseerde activiteiten: Pure Power! 

Wat dacht je van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin bijvoorbeeld met quad rijden en vervolg het avontuur met het verfrissende jetskiën! En sluit af met een high speed ronde over de Nederrijn in een RIB-Powerboat die zo'n 90kmpu zal varen!

Een mooie middag vol adrenaline en nieuwe belevenissen!

Spetters over het hele gezicht en een glimlach van oor tot oor! Overwin samen met je teamleden het parcours met diverse uitdagingen en special tasks. Mens en machine strijden met de elementen en de zwaartekracht. In deze activiteiten gaat het verder dan alleen om stuurmanskunst.

Tijdschema

De arrangementen worden met het volgende tijdschema aangeboden

  • 13.30 uur Ontvangst met koffie, thee en lekkernij
  • 14:00 uur 2 of 3 ronden van een vol uur genieten van de activiteiten
  • 17.00 uur Gelegenheid tot omkleden en eventueel een drankje na afloop

Kosten: voordelig het avontuur beleven!

De Pure Power Arrangementen zijn er in 2 verschillende varianten en kun je online boeken via onze partners van A-Ticket! Op deze site zie je welke beschikbare dagen er nog zijn.

Pure Power - 2 Activiteiten: €125,00 per persoon

Pure Power - 3 Activiteiten: € 150,00 per persoon 

Borg: Voor de gemotoriseerde activiteiten vragen wij een borg van € 600,00 per groep. Deze ontvangen we voor aanvang van de activiteiten het liefst in contanten, zodat deze na afloop ook direct weer teruggegeven kan worden - er van uitgaande dat er geen schade wordt gereden en/of gevaren.  

Je kunt 1 van deze arrangementen boeken voor de volgende dagen en als je op die datum klikt, kom je gelijk bij de bestelmogelijkheid:

EVM19 behoudt zich het recht voor de groep indien nodig op te splitsen. Prijzen worden verstrekt onder voorbehoud van wijzigingen. Het arrangement is afhankelijk van beschikbaarheid.

Uiteraard kun je ons ook altijd even bellen via 0344-621191.

Anderen bekeken ook

Een actief en uitdagend programma gebaseerd op het welbekende tv-programma Expeditie Robinson! Wist je dat de selectierondes voor dit programma in 2017 bij EVM19 plaatsvonden? Snelheid, slimheid, kracht en behendigheid, daar gaat het om! Welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk...Lees meer →
Op het uitdagende terrein van EVM19 kan iedereen de beleving van het off road motorrijden ervaren! Deelnemers maken kennis met de basistechnieken en de beheersing van de Yamaha crossmotor WR 250 enduro. Stoer, leuk en leerzaam tegelijk! Activiteit off-road motor rijden Onze professionele...Lees meer →
Jetskiën met Yamaha SuperJet jetski's kan natuurlijk bij EVM19! Of je nu veel ervaring hebt en de laatste trucs wilt leren, of misschien nog nooit gevaren hebt en de basis wilt leren kennen: je kunt in je eigen tempo en op je eigen niveau gaan jetskiën. In een afgeschermd gedeelte op de...Lees meer →
Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Op het terrein van EVM19 wordt gereden op een gigantisch terrein aan het water! De quadbaan bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een...Lees meer →