Activiteiten en Ontspanning voor iedereen

Dakar Experience

Vol gas met de imponerende Dakartrucks over onze locatie. Meerijden met echte Offroad Rally-auto’s. De beleving van de snelle buggies ervaren. En dat aangekleed met de fantastische verhalen van onze crew waarvan een aantal daadwerkelijk de Dakarrally hebben gereden én georganiseerd!

Meer over deze adrenalineboost

Gemotoriseerd avontuur

Voor iedereen die wel eens een quad, jetski, 4x4 of RIB-powerboat wil proberen! Of juist eens een trial-clinic wil ervaren. Het kan allemaal, de mogelijkheden van zowel nautische als off-road gemotoriseerde activiteiten zijn bij EVM19 nagenoeg eindeloos!

Meer over gemotoriseerde activiteiten

Expeditie Maurik

Geïnspireerd door het legendarische TV programma beleven uw gasten unieke uitdagingen die ze samen gaan oplossen. Van Eetproef tot Tangram XL, van Zaag-wedstrijd tot Vuurmaken, alle bekende én minder bekende activiteiten zullen wij in uw programma op kunnen nemen. Welk team speelt het spel het slimst én maakt de juiste beslissing? Zij zullen worden gekroond tot de winnaars van uw Expeditie!

Meer over Expeditie Maurik

RIB-Powerboatvaren

Het gas wordt opengetrokken en met een snelheid van ruim 85 kilometer per uur schieten ze over het water. Onze unieke vloot van identieke Rigid Inflatable Boats biedt een ongekende ervaring. Fun, snelheid, adrenaline en uitermate verfrissend, geschikt voor iedereen!

RIB-belevening op EVM19 is echter maar een klein onderdeel van hetgeen wij met onze RIBs organiseren. Varen in binnen- en buitenland, incentives, co-organsatie van multi-disciplinaire evenementen én begeleiding van nautische events, het valt allemaal onder onze dienstverlening!

Meer over de RIB-mogelijkheden

Relaxt genieten

Even wat minder spannend? Even geen adrenaline boost? Kom dan heerlijk genieten van onze meer rustieke activiteiten. Onze Sloep ligt voor u klaar, de kano’s liggen gereed voor een heerlijke tocht langs de eiland en ook het Suppen creëert een gebalanceerde rust.

Avontuurlijke activiteiten als kern van een enerverend evenement

De inzet van actviteiten verschilt per evenement. Voor een relatie-evenement zijn bijvoorbeeld het Quadrijden en 4x4 Rijden uitermate schikte activiteiten, voor een personeelsevenement leent het Jetskiën zich juist weer beter. En onze Expeditie-activiteiten kun je hier ook prima voor inzetten, maar ook bieden deze activiteiten veel plezier tijdens een uitgebreide familiedag.

Van vrije inloop tot strakke teamschema's

Ook de variant waarin we een activiteit organiseren en de inrichting van het gehele activiteit-pallet, stemmen we af op het soort evenement. Van volledig vrije inloop tot strakke indeling met draaischema's voor ingedeelde teams, alles is hierin mogelijk!

De gehele range van pure relaxtheid naar een flinke adrenaline boost

Sportief of juist wat minder. Spannend of vooral ontspannend. Competitie en samenwerking, of juist bovenal met elkaar genieten. Lekker met z'n allen bezig zijn of ruimte geven voor persoonlijke invulling, wat ook heerlijk kijken vanaf het terras kan zijn. Het kan en mag allemaal!