U bent hier

RIB Experience

5 REDENEN OM JOUW EVENT BIJ EVM19 TE ORGANISEREN!

Nederland kent vele evenementenlocaties, maar niet één zo stoer en veelzijdig als EVM19!

Wij hebben de 5 voornaamste redenen om je evenement bij ons op het Eiland van Maurik 19 te organiseren voor je op een rij gezet:

1.       No limits, bij EVM19 kan alles!  

EVM19 levert altijd maatwerk. Diverse arrangementen zijn ter inspiratie opgesteld, maar (bijna) alles kan! Het buitenterrein en de verschillende accommodaties bieden vele mogelijkheden.

Een greep uit de opties: ga los op het off-road terrein, vaar in een RIB met snelheden van 80 – 90 kilometer per uur over het water, combineer een vergadering met leerzame (sportieve) workshops & clinics, huur je eigen eiland of organiseer een sfeervol lounge feest in het Beach- of Boat House.

Op het terrein van EVM19 staan verschillende accommodaties ter beschikking. Deze kunnen door kleine en grote groepen gebruikt worden voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, borrels, diners en feesten.

De gehele evenementenlocatie is tevens af te huren voor een eigen georganiseerd festival of (sport) event.

2.       Pure Power!

EVM19 is stoer en avontuurlijk en is een paradijs voor gemotoriseerde outdoor activiteiten zoals 4x4 terreinrijden, quad rijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën.

Hiermee bezorgt EVM19 jou en je gasten een dag vol adrenaline, pk’s, rubber, modder en water! Trotseer samen met je team het parcours met diverse uitdagingen, vergoot je stuurmanskunst en ga nieuwe belevenissen aan.

3.       Gezond & sportief bij EVM19!

Ook sportieve uitdagingen en avontuurlijke teambuildingsactiviteiten waarbij geen motor gebruikt hoeft te worden behoren tot de mogelijkheden! Wat dacht je van een sportdag of het afleggen van het obstaclerun parcours, dat zelfs gebruikt is voor de selectie van Expeditie Robinson?

Naar wens en op basis van doelen en niveau stelt EVM19 een ‘Fit & Vitaal’ programma voor jouw bedrijf samen. Denk hierbij aan activiteiten als bootcamp, boksen, yoga en SUPpen.

4. Huur je eigen privé eiland!

Om je eigen eiland te huren hoef je niet af te reizen naar de Caraïben of Azië…het kan ook in het Nederlandse Maurik!

Het terrein van EVM19 bestaat uit verschillende onderdelen met onder andere een festivalveld, een off-road terrein, behendigheidsparcours, jetski-water maar ook een heus eiland: River Beach.

Huur bij ons je eigen privé eiland mét beachbar en lounge area! Perfect voor gezellige barbecues en Ibiza-stijl feesten.

5. Er even helemaal tussenuit…altijd een fijn vakantiegevoel bij EVM19!

Evenementenlocatie EVM19 ligt in recreatiegebied Eiland van Maurik op de rand tussen provincie Gelderland en Utrecht in het midden van Nederland. Al vóór aankomst op het terrein raak je helemaal onthaast. Geniet van de rust en ruimte als je over de 3 kilometerlange Rijndijk, met links en rechts velden en waterpartijen, aan komt rijden.

Klik hier voor een selectie van de activiteiten bij EVM19 en kijk ook vooral eens naar de verschillende arrangementen die ter inspiratie opgesteld zijn.

Heb jij een ander idee? Neem gerust contact met ons op om voorstel te bespreken. Het team van EVM19 denkt graag met je mee!