U bent hier

ACTIE EN AVONTUUR MET KORTING IN MEI 2018

NIEUWSBRIEF APRIL 2018

Op en mét Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 beleeft u de stoerste activiteiten. Profiteer nu met korting!

Bent u op zoek naar een sportieve activiteit in combinatie met een geheel verzorgd arrangement? EVM19 maakt het mogelijk!

Boekt u nu een arrangement dat plaatsvindt in de maand mei, dan krijgt u maar liefst 20% korting:

  • EXPEDITIE MAURIK
  • POWER ARRANGEMENT
  • BEACH PARTY

Daarnaast bieden we ook diverse andere specials:

  • MUD & WATER CHALLENGE: BUSINESS FRIDAY!
  • DANCE & CLASSICS PARTY @ HOTEL TIEL
  • EVM19 VOLVO OCEAN RACE ARRANGEMENT

EXPEDITIE MAURIK

Een actief en uitdagend programma gebaseerd op het welbekende tv-programma Expeditie Robinson. De selectierondes voor dit programma vonden in 2017 op EVM19 plaats.

Snelheid, slimheid, kracht en behendigheid! Welk team speelt er een sluw spel met de tegenstander, welk team werpt zich volop in de strijd maar vooral welk team werkt het beste samen en beschikt over genoeg intelligentie!? Al deze eigenschappen zijn van essentieel belang om kans te maken om gekroond te worden tot winnaar van Expeditie Maurik!

POWER ARRANGEMENT

Een sterk en stoer arrangement met twee gemotoriseerde activiteiten: Pure Power!

Wat dacht u van een dag gevuld met pk's, rubber, modder en water? Begin bijvoorbeeld met quad rijden en vervolg het avontuur met motorcrossen of het verfrissende jetskiën!

BEACH PARTY

Waan je in Ibiza op Eiland van Maurik 19! Dit arrangement biedt een gezellige beach party waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

MUD & WATER CHALLENGE: BUSINESS FRIDAY

Op 13, 14 en 15 juli vindt de obstacle run Mud & Water Challenge plaats op EVM19! Nieuw dit jaar is de BUSINESS FRIDAY op vrijdag 13 juli.

BUSINESS FRIDAY is dé strijd tussen teams van bedrijven en business- & netwerkclubs om de felbegeerde Business Trophy. Boek dit gezellige uitje en ga samen met jouw gezelschap de strijd aan op het uitdagende parcours!

Voor deze dag is een speciaal arrangement samengesteld. Deelnemende teams schrijven zich in per team van 5 personen en kunnen rekenen op een compleet verzorgde dag met hapjes en drankjes.

Een actieve manier van teambuilding én mogelijkheid om te netwerken!

MET KORTING NAAR HOTELFEEST DANCE & CLASSICS @ HOTEL TIEL

Onze partner Valk Events organiseert op zaterdagavond 21 april een swingende DANCE & CLASSICS avond met de fantastische zeskoppige coverband Roundabout en feest DJ Mr Smit.

Roundabout speelt een goede mix van classics en hits van nu, feest DJ Mr Smit krijgt iedereen aan het dansen met de juiste beats op ieder moment!

Reguliere kaarten zijn te koop voor € 17,50 exclusief servicekosten. Als lezer van deze nieuwsbrief ontvangt u een korting van 20%! Boek uw tickets via onderstaande knop en gebruik kortingscode ‘EVM19’. DANCE THE NIGHT AWAY!

EVM19 VOLVO OCEAN RACE ARRANGEMENT

Het grootste nautische zeilavontuur ter wereld kent deze editie haar climax in Nederland. De Volvo Ocean Race finisht in de laatste week van juni in Den Haag! Onze partner Offshore Rib Events is één van de officiële leveranciers van publieks-RIBs voor dit spektakel en daar kunt ú met uw relaties gaan genieten van dit unieke moment in de historie van Nederland als zeevarende natie!