U bent hier

Rens van Daalen Team EVM19

Een kijkje achter de schermen bij EVM19: Ontmoet Rens!

Mijn naam is Rens van Daalen, 20 jaar oud en inmiddels drie jaar werkzaam bij EVM19. Ik ben gemotiveerd, altijd vrolijk en weet wat doorzetten is!

Bij EVM19 werk ik als Hoofd-instructeurs en Assistent-coördinator Operations. Ik zorg ervoor dat de instructeurs op tijd weten wanneer er evenementen zijn, geef de briefing voor aanvang van de evenementen en zorg dat de uren- en loonverwerking goed geregeld is. Verder regel ik diverse zaken ter voorbereiding voor de evenementen, ik zorg dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Het werk bij EVM19 blijft voor mij leuk! Elke dag is anders en wat wil je nog meer dan aan het einde van de dag alle gasten (en instructeurs) met een grote glimlach op hun gezicht naar huis te zien gaan? Zo sluiten we het ene na het andere evenement af, dat geeft mij aan het eind van de dag weer een volle bak energie voor het volgende evenement.

Naast het werk bij EVM19 zoek ik ook buiten graag uitdagingen op. Zo ben ik graag in de sneeuw en hou ik ervan om (gemotoriseerde) activiteiten met mijn vrienden te beleven.

Ik kijk er naar uit ook jou een keer te ontmoeten voor een gaaf personeelsfeest of (sportief) uitje bij EVM19!