U bent hier

RIB varen

EVENEMENTENLOCATIE EVM19 EN OFFSHORE RIBEVENTS SAMEN IN ZEE

Samen in zee!

Evenementenlocatie EVM19 heeft sinds begin dit jaar Offshore RibEvents - één van de meest professionele RIB-organisatoren – opgenomen in haar bedrijfsvoering.

Beide merken blijven bestaan en blijven onder hun eigen bedrijfsnaam organiseren en beschikbaar voor partners, klanten en gasten. De achterliggende bedrijfsvoering valt echter wel per direct geheel onder die van EVM19.

Sijbrand Booij terug op het eiland

Sijbrand Booij, de voormalig bedrijfsleider van EVM19 (2005-2012) en huidig eindverantwoordelijke van Offshore Rib Events, is de General en Event Manager van de nieuwe combinatie.

In deze rol richt hij zich op het versterken, de integratie en ontwikkeling van beide bedrijven.

Professioneel partner voor organisatiebureaus

De mogelijkheden van de beide bedrijven worden door deze verbintenis vergroot.  

Eén van de speerpunten van de samenvoeging en nieuwe structuur is de presentatie als betrouwbare partner voor organisatiebureaus. Het concept ‘Eiland te Huur’ wordt hiervoor ingezet. Tevens worden er nieuwe concepten ontwikkeld zoals een ‘EVM19 Dakar Festival’.

Partners en suppliers op het land én op het water

Bedrijven die rechtstreeks een uniek personeels- of relatie-evenement willen organiseren kunnen ook nog steeds terecht bij EVM19 en RibEvents. Met een nieuw ervaren salesteam voorzien EVM19 en RibEvents haar gasten van gedegen advies over de invulling van een evenement. Dit kan op de eigen evenementenlocatie op het Eiland van Maurik 19, maar de RIBs varen door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

De kracht die ontstaat door het samenvoegen van twee sterke evenementorganisatoren zal haar toegevoegde waarde tonen, met schitterende evenementen voor de hele branche!

Interview met brancheorganisatie High Profile Events

Klik hier voor het hele interview van brancheorganisatie High Profile Events met General & Event Manager Sijbrand Booij.