U bent hier

Focus in businessmodel

Om de kwaliteit en de service op het hoogste niveau te brengen en te houden, is de focus gelegd op de markt van (inter-)actieve bedrijfsevenementen. Voor groepen vanaf 25 deelnemers kan een programma op maat worden ontwikkeld en georganiseerd. Hierbij staat de beleving voor de deelnemers centraal, waarbij we streven naar het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgever.

De locatie is gericht op de zakelijke markt. Zo ontwikkelen we in co-creatie met de opdrachtgever een concept voor interne of externe communicatiedoelstellingen; zoals een inspirerende bijeenkomst voor klanten of een (inter-)actieve incentive met relaties om de banden te versterken.

In het kader van teambuilding en engagement, worden outdoor activiteiten voor groepen en teams georganiseerd. Hierbij draait het om de interactie en de samenwerking tussen de deelnemers. Bijvoorbeeld voor het verhogen van het onderling vertrouwen, elkaar beter leren kennen en/of beter communiceren met elkaar. Voor een unieke experience met Pure Power kan een combinatie van spectaculaire activiteiten worden georganiseerd. RIB varen, quad rijden, enduro motorrijden en jetskiën zijn unieke belevenissen die voor onvergetelijke momenten zullen zorgen.