U bent hier

Gezocht: Salestijger en Accountmanagement-guru

Functieomschrijvingen

EVM19 is een inspirerende evenementenlocatie in het midden van Nederland en is ook het hoofdkwartier van Offshore RibEvents, de toonaangevende organisator van zakelijke evenementen met stoere RIB-powerboaten. Beide merken behoren tot de Van der Valk International Holding. De mogelijkheden van EVM19 en RibEvents zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst. Allerlei outdoor activiteiten kunnen worden gedaan, zoals quad rijden, 4x4 terreinrijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën. 

Zowel binnen als buiten zijn diverse (sportieve) teambuildings activiteiten, leerzame clinics en workshops mogelijk. Indoor biedt EVM19 verschillende sfeervolle accommodaties: het Boat House, Beach House en River Beach. Hier worden gasten onder andere ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest.

RibEvents organiseert het merendeel van haar evenementen door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Wij zoeken nu 2 personen die er voor gaan zorgen dat zo veel mogelijk gasten zullen gaan genieten van de beleving die beide bedrijven bieden. 

De fucties? Zoveel mogelijk mensen van onze beleving laten genieten

Account manager

Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Analyseren van hun evenementbehoefte en die perfect vertalen naar een prachtig aanbod in een strakke maar tot de verbeelding sprekende offerte. Je beantwoordt je mailtjes snel en laat mensen nooit lang wachten. Meer uit onze klanten halen is een drijfveer evenals het overtreffen van hun verwachtingen.

Voor de accountmanager zal gelden dat hij/zij veel acquisitie zal plegen en sterk gebruik zal maken van de bestaande Van der Valk relaties. Samenwerking met het commerciële team van Van der Valk International is dan ook één van de speerpunten. Met de aanvraag voor een evenement zul je vervolgens de salescollega's van de juiste input voorziet voor het maken van de mooiste offertes.

Voor de Account Management functie zoeken we iemand met een commerciële HBO opleiding en minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring. Een proactieve houding zorgt er voor dat je veel onder weg bent voor het bezoeken en realiseren van veel nieuwe klanten. Je beschikt inmiddels over een goed netwerk in de evenementenbranche en weet bij wie je moet zijn voor het verwerven van goede evenement-opdrachten. Hoewel een grote mate van zelfstandigheid is vereist, kun je middels jouw goede communicatieve vaardigheden ook uitstekend je weg vinden in een hecht team. 

De sales medewerker

De sales medewerker zal niet alleen de binnengebrachte aanvragen vanuit de accountmanager tot een mooi verkocht evenementen brengen, ook is hij/zij verantwoordelijk voor het dagelijk beantwoorden en opvolgen van alle telefonische en per e-mail gestuurde aanvragen. Een heldere prijsstelling waarbij je al rekening houdt met de productie-aspecten, verpakt in een mooie wervende aanbieding zullen er voor zorgen dat jij veel bedrijven van de beleving van EVM19 een RibEvents zult laten genieten.  

Een evenement eenmaal verkocht betekent dat je in goede samenwerking met je collega’s ervoor zorgt dat de productie-afdeling alle juiste informatie over de komende evenementen tot haar beschikking heeft. Je woont bovendien hun sheetmeetings bij waar de aankomende evenementprodcuties besproken worden. Zo kun jij je op- en aanmerkingen geven om de ervaring van onze gasten te optimaliseren! 

Onze ideale salestijger beschikt over minimaal een MBO diploma in een commerciële en/of hospitality richting en hebt 2 tot 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in de branche. Je hebt een gastvrije en professionele werkhouding. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent een enthousiast persoon. Je weet potentiele klanten voor jou te winnen en hebt een uitgesproken commercieel profiel. 

We bieden twee toffe banen aan binnen een super team

Voor beide functies is het uiteraard noodzakelijk dat je goed kunt werken met diverse Office-programma's en dat je snel om kunt leren gaan met divers andere software waarmee we de saleswerkzaamheden structureren. Ook is een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal essentieel. 

  • Een fulltime functie bij een mooi familiebedrijf waar vernieuwing en creativiteit hoog in het vaandel staan.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO.
  • Korting met je Family en Friends pas bij verschillende vestigingen van van der Valk in binnen- en buitenland op overnachtingen en op restaurants.
  • En het belangrijkste, wij bieden jou uitdagend werk in een dynamisch, leuk en vooral trots evenemententeam!

Wil jij bij ons team komen werken?

Stuur dan je motivatie, voorzien van een Curriculum Vitae naar Sijbrand Booij via sijbrand@evm19.nl.