U bent hier

Gezonde & sportieve evenementen op EVM19!

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

EVM19 is dé locatie voor een avontuurlijk evenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst.

Behalve bedrijfsevenementen organiseert EVM19 een aantal keer per jaar ook evenementen voor het grote publiek. Lees snel verder voor alle details & tickets voor het Vitaal Festival, Mid Summer Swim, Mud & Water Challenge en de Highdays!

Graag tot ziens op EVM19!

VITAAL FESTIVAL & MID SUMMER SWIM – ZONDAG 24 JUNI

Op zondag 24 juni van 12:00 tot 16:00 vindt het eerste Vitaal Festival plaats. Doe mee met leuke en leerzame activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid!

Schrijf je in en doe mee met inhoudelijke workshops, interactieve work-outs, inspirerende lezingen en andere informatieve kennismakingen met specialisten.

Probeer bijvoorbeeld eens yoga of bootcamp sessie, of woon een lezing over gezonde voeding bij. Heb je slaap- of rugklachten? Wil je beter om leren gaan met stress? De ‘Vitalenten’ van Van der Valk Vitaal presenteren zich en helpen je hierbij!

Lekker samen in de buitenlucht in festivalstijl werken aan lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zowel actief als ontspannen aan de slag en met een heerlijk gevoel weer naar huis!

Onderdeel van het Vitaal Festival is de Mid Summer Swim, dit is een 500m en 1000m openwater prestatie- en wedstrijdswim in de wateren van het Eiland van Maurik.

www.vitaalfestival.nl

MUD & WATER CHALLENGE – 13, 14 & 15 juli

De MUD & WATER CHALLENGE komt er weer aan! Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 bedwingen sporters als een echte marinier vele obstakels, terwijl supporters over vrijwel het gehele parcours kunnen meekijken vanuit de fan zones. De tickets gaan hard! Heb jij je al opgegeven?

www.mudandwaterchallenge.com

HIGHDAYS – ZONDAG 22 JULI & 19 AUGUSTUS

Zondag 22 juli & 19 augustus zijn ‘Highdays’ op EVM19. Heb jij altijd al een keer willen quad rijden, enduro motor rijden of jetskiën? Dan is dit je kans! Deze dagen vol actie en avontuur zijn niet alleen te boeken voor (bedrijfs)groepen maar ook voor individuele inschrijvingen!

www.evm19.nl/evenementen