U bent hier

Onze nieuwe collega’s: Yolanda & Esther!

Sinds begin februari hebben er twee nieuwe collega’s bij. Ze zijn beiden al vol energie en enthousiasme aan de slag gegaan op ons kantoor in Maurik. Tijd om ze voor te stellen!

Yolanda van den Ham

Ik ben Yolanda van den Ham (links op de foto) en ik woon met mijn gezin aan de dijk in het land van Maas & Waal, dat staat garant voor dagelijks lekker uitwaaien op de uiterwaarden!

Bij EVM19 ga ik aan de slag als Sales- & Horecacoördinator en hoop vanuit mijn ervaring in de evenementenbranche in Maurik kennis te kunnen delen én te kunnen vergaren.  

Hostmanship is een vak, voor gasten is het een beleving, voor mij is het passie!

Hoe leuk is dat als men voor het organiseren van een evenement aan EVM19 denkt? Een passend voorstel maken, het traject begeleiden, een relaxte en goed georganiseerde dag bieden en gasten mooie herinneringen mee kunnen geven. Daar mag ik samen met het team van EVM19 mijn steentje aan bijdragen. Ik word er blij van!

Esther ten Hove

Ik ben Esther ten Hove (rechts op de foto), 27 jaar oud. Een echte salestijger die een salesfunctie gaat bekleden bij EVM19. Ook ga ik keihard aan de slag om nieuwe partijen en bestaande klanten warm te maken voor een uitdagend en actief evenement of personeelsuitje. Dit alles op de allertofste evenementen locatie van Nederland!

Hiervoor was ik werkzaam in de reisbranche en lag de focus vooral op het organiseren van reizen binnen Europa voor bedrijven. Ik kwam erachter dat ik veel energie krijg van het sales gedeelte. Dit ga ik nu inzetten bij EVM19! Ik heb een hands-on mentaliteit en ben niet snel uit het veld te slaan. Daarnaast vind ik het belangrijk om een luisterend oor te bieden en zoek graag aansluiting bij de ander.  

Naast dit werk is er natuurlijk tijd voor ontspanning. Ik maak graag een stedentripje en hou van lekker eten. Om dit te compenseren sport ik regelmatig om gezond en fit te blijven ;-).