U bent hier

RibEvents Volvo Ocean Race Alicante

Het machtigste zeilavontuur ter wereld. In 9 maanden ruim 45.000 zeemijlen over de oceanen. Tropische stormen, huizenhoge golven, ijzige koude, dagen zonder land in zicht. Het begint allemaal op zondag 22 oktober in Alicante. U kunt er bij zijn. De schepen bijna aanraken. Als ze beginnen aan hun heroïsche avontuur.

Start Experience arrangement

Op donderdag 19 oktober vliegt u in de middag naar Alicante, een directe transfer naar het hotel nabij de Volvo Ocean Race Village zet de toon met een ongekende hospitality in Spaanse sferen. Vrijdag nemen wij u na een VOR-Experience presentatie in de Village mee het water op. De Mediterraanse zee over, kijkend naar één van de InPort Pro-Am Races waar de machtige VOR-70 schepen hun kunsten zullen vertonen.

Op de zaterdag zult u genieten van het Volvo Ocean Race dorp met haar speciale vibe. De vibe van een lang avontuur vol vele nog onbekende uitdagingen die getrotseerd gaan worden. Want op zondag 22 oktober is het dan zo ver. De Volvo Ocean Race 2017-2018 zal starten. Met ruim 500 schepen begeleiden we hen op de start van hun reis. U maakt deel uit van die reis, die geschiedenis. U beleeft hem vanaf de eerste rij…