U bent hier

Word jij onze nieuwe collega-instructeur?

Functieomschrijving

EVM19 is een inspirerende evenementenlocatie in het midden van Nederland en is ook het hoofdkwartier van Offshore RibEvents, de toonaangevende organisator van zakelijke evenementen met stoere RIB-powerboaten. Beide merken behoren tot de Van der Valk International Holding. De mogelijkheden van EVM19 en RibEvents zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een bijzondere bijeenkomst. Allerlei outdoor activiteiten kunnen worden gedaan, zoals quad rijden, 4x4 terreinrijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën. 

Zowel binnen als buiten zijn diverse (sportieve) teambuildings activiteiten, leerzame clinics en workshops mogelijk. Indoor biedt EVM19 verschillende sfeervolle accommodaties: het Boat House, Beach House en River Beach. Hier worden gasten onder andere ontvangen voor een vergadering, presentatie, lunch, diner of feest.

RibEvents organiseert het merendeel van haar evenementen door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Wij zoeken weer veel nieuwe instructeurs om voor een topbeleving van onze gasten te gaan zorgen!

 

Nu al gelijk soliciteren? Mail naar rens@evm19.nl of bel naar 06-37347070

Nog meer weten? Lees hieronder verder.

Zoveel mogelijk gasten op een verantwoorde manier laten genieten van onze activiteiten

Als instructeur ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor een topbeleving van onze gasten. Opbouwen, uitleg geven, begeleiden en natuurlijk weer opruimen van de activiteiten zijn de kern van jouw werkzaamheden. Je begeleid teambuildingsactiviteiten én gemotoriseerde activiteiten. 

Zorgen dat de gasten op een veilige en verantwoorde manier hier zoveel mogelijk van genieten moet jouw passie zijn. En deze passie straal je uit en draag je over op onze gasten.

Opleiding

Natuurlijk zorgen wij er voor dat je van ons een gedegen opleiding krijgt. Hierdoor kun jij samen met jouw collega's je werk op een goede manier uitvoeren. Deze opleiding bevat een deel algemene zaken, een deel over de veiligheid en procedures én natuurlijk kennis en kunde van de (gemotoriseerde) activiteiten zelf! De opleiding zal bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. Ook zullen er gedurende het seizoen aanvullende cursussen gegeven worden om je skills verder te ontwikkelen!

Flexibiliteit en gastvrijheid zijn key

Al onze instructeurs zijn flexibele krachten. Zowel in roostering als ook in werkzaamheden en houding naar onze gasten toe. Afhankelijk van je eigen inzet en beschikbaarheid, hebben wij vanaf april tot en met oktober veel werk te doen. Met gemiddeld 4 tot 5 evenement-dagen per week in het hoogseizoen, kun je er een flinke leuke (bij)baan aan overhouden! 

Alles wat je aan werkzaamheden verricht, staat in het teken van gastvrijheid. Dat houdt in dat ook naast het begeleiden van de activiteiten zelf, je met het hele team zorgdraagt voor een goede uitstraling van het terrein, de servicegerichtheid naar onze gasten op het hoogste niveau is en dat je altijd pro-actief meedenkt en handeld om de ervaring van onze gasten op topniveau te brengen!

Wat heb je nodig? Vooral enthousiasme en een actieve houding!

Je hoeft nog geen ervaren Quad of Motorcoureur te zijn om bij ons als instructeur te werken. Ook een opleiding of veel ervaring met outdoor, sport of scouting is geen noodzaak.

Het belangrijkste is dat je er van houdt om lekker buiten te zijn, mensen wilt vermaken met mooie activiteiten, een proactieve (werk)houding hebt en veel wilt leren en doen!

Je krijgt van ons een opleiding voor de specifieke activiteiten waar ook een certificering aan verbonden zal zijn.

Instructeurs kunnen zich bij ons aanmelden als ze minimaal 17 jaar oud zijn.

Interesse in de tofste bijbaan van Nederland? Laat het ons weten met een mailtje naar rens@evm19.nl.