U bent hier

Citroën-festival ter ere van 100-jarig bestaan bij EVM19

Het weekend van 10, 11 & 12 augustus 2018 stond bij de veelzijdige Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 volledig in het teken van Citroën. Het automerk bestaat 100 jaar en dat werd uitgebreid gevierd met een groots driedaags familiefestijn in Franse sferen.

De organisatie kijkt terug op een prachtig weekend waarin duizenden leden van meer dan dertig autoclubs en andere liefhebbers zich konden vergapen aan nieuwe, maar voornamelijk oude modellen als de karakteristieke 2CV’s, de DS, HY’s en Traction Avants.

Het 22 hectare grote terrein van EVM19 is hiervoor omgetoverd tot een heus festivalterrein, compleet met festivalcamping en Franse markt met landelijke lekkernijen, brocante en (oldtimer) auto-onderdelen. Diverse Citroën-foodtrucks maakten het feest compleet.

Zowel campingasten al daggasten ontbrak het aan niets!

Verschillende media maakten er mooie verslagen van, lees & kijk ze via de volgende links:

De Gelderlander

Omroep Gelderland

Evenementenlocatie EVM19 is op alle dagen exclusief af te huren voor een bedrijfsevenement, beachparty, festival of sportdag. Door de unieke ligging midden in de natuur aan de Rijn krijgen bezoekers bij EVM19 altijd een fijn vakantiegevoel! Voor dit evenement heeft de organisatie de locatie ter beschikking gekregen en heeft het team van EVM19 onder andere ondersteuning gegeven in onder andere het vergunningstraject, samenstellen veiligheidsplan, inrichting van het terrein en andere adviezen waar gewenst. Neem contact met ons team op voor meer informatie en mogelijkheden voor uw eigen evenement.