U bent hier

DUTCH DAKAR EXPERIENCE 2018

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2108 vond de zesde editie van de Dutch Dakar Experience plaats op het terrein van EVM19. Dit besloten evenement, georganiseerd door Veth Automotive en VB-Airsuspension was wederom een succes! Waar nodig heeft EVM19 ondersteuning geboden.

De bezoekers (relaties en exposanten) konden rekenen op een unieke en spectaculaire Dakar-ervaring. Genodigden konden in festivalstijl meedoen aan diverse activiteiten, onder andere zelf een 4×4 voertuig besturen over een technisch off-road parcours, meerijden in oude jeeps en varen op RIB-boten. Ook waren er meerdere Dakar-teams aanwezig die het mogelijk maakten voor de bezoekers om mee te rijden in een echt Dakar vrachtwagen, auto of buggy. Op vrijdag hadden de gasten de kans om in een uniek DUKW amfibievoertuig mee te rijden/varen.

Diverse partners van het evenement, veelal bedrijven uit de automotive-industrie, presenteerden zich. In twee dagen tijd bezochten ongeveer 1100 bezoekers het succesvolle evenement.

Dank aan Rally Maniacs voor de foto's!

Ook uw bedrijfsfestival organiseren op het veelzijdige terrein van EVM19? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!