Ervaar de adrenaline van Le Dakar!

EVM19 biedt iedereen nu de kans om zijn of haar "jongensdroom" te verwezenlijken: meerijden in een echte Dakar Rally Truck, - Auto en/of - Buggy!

Onze coureurs hebben daadwerkelijk meegedaan aan de Dakar Rally en zijn zelfs onderdeel van de organisatie van deze zwaarste rally ter wereld! En iedereen kan nu ervaren wat deze beleving met zich meebrengt!

Dakar Trucks

Kwa aanzicht de meest indrukwekkende verschijning in de woestijn: de Dakar Trucks! Op EVM19 kun je meerijden in de trucks van onder andere de teams van Aart Schoones, Egbert Wingens en Vick Versteijne!

Rally-auto's

EVM19 Bedrijfsleider Sijbrand Booij is de navigator van Eelco Bekker en heeft samen met hem in 2016 én 2018 de Dakar gereden in de Toyota Landcruiser Rallymachine. Hij zal je meenemen in een boost van adrenaline, terwijl hij nog wat meer ins- en outs zal vertellen over het leven tijdens de moeder aller off-road Rally's!

SSV-Rallybuggies

Gert-Jan van der Valk, eigenaar van EVM19, is inmiddels ook ervaringsdeskundige te noemen op rally gebied! Met zijn zelf door-ontwikkelde CanAm Maverick buggy heeft hij, samen met navigator Branco de Lange, al menig woestijn overwonnen! Ook deze buggy staat voor iedereen klaar om in te stappen. Nog wendbaarder dan een rally-auto en met een ongelooflijke veerweg geeft het meerijden in de SSV-buggies weer een compleet andere maar minstens net zo indrukwekkende beleving!