Een ongekend avontuurlijke kerstbeleving!

Geen Arreslee maar Dakar terreinwagen!

Uw gasten worden meegenomen in een daadwerkelijke Dakar Rally-auto voor een ongekende beleving. Op volle snelheid gaan ze een ronde rijden over onze Dakar-tracks. Modder, opspattend water, snelheid, G-krachten, beleving ten top.

En bij het uitstappen staat de warme chocomel voor hen klaar mét de kerstman die hun kerstpakket overhandigd!

Rij mee met een ervaren Dakar-coureur

Zowel de eigenaar van de locatie, Gert-Jan van der Valk, als de bedrijfsleider, Sijbrand Booij, zijn ervaren Dakar-coureurs en hebben er al vele kilometers door de woestijn opzitten. Zij nemen zelf plaats achter het stuur en geven met hun rijkunsten een ongekende ervaring.

Op 27 December vertrekken ze beide naar Saudi Arabië voor de 43ste editie van de Dakar Rally. Voor de Kerst zijn ze echter nog hier op EVM19 om al uw gasten te verbazen met hun mooie Dakar-verhalen!

Uw Dakar Kerst Experience: Coronaproof en geheel variabel in te vullen!

Deze Dakar Kerst Experience is uiteraard geheel Coronaproof. Met handige timing zorgen voor veel afstand tussen alle gasten en houden we ons aan alle protocollen.

De kosten voor dit deze unieke manier van uitdelen van kerstpakketten bedragen € 39,50 per persoon (excl. BTW), met een minimum aantal van 25 gasten.

Hiervoor worden zij ontvangen met een kop koffie met lokale lekkernij, beleven ze een onvergetelijke ervaring in de Dakar Rally Auto én krijgen ze na afloop een heerlijke kop warme chocomel, indien gewenst met een scheutje rum!

Uiteraard zijn uitbreidingen van dit arrangement in overleg mogelijk.

De datum en de specifieke invulling van de middag stemmen we geheel met uzelf af. Wij gaan er wel van uit dat u zelf de kerstpakketten meeneemt, maar mocht u wensen dat wij deze voor u verzorgen, dan is dat in overleg uiteraard ook mogelijk!

Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom deze unieke Kerst-beleving per e-mail of telefonisch via 0344-621191!