U bent hier

EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival

Dakar Festival

EVM19 DAKAR FESTIVAL 

Op vrijdag 15 mei 2020 organiseert EVM19 het Dakar Festival: een all-inclusive festival door én voor Dakar teams, hun sponsoren, relaties en exclusieve partners.

Bestel tickets en laat op deze dag jouw sponsoren meerijden met brullende trucks, zand opspattende rally-auto’s en meevaren in brute RIB-boten. Ondertussen genieten ze van demonstraties van vele Dakar helden. Een dag vol spectaculaire belevenissen en ontmoetingen als bedankje voor hun steun aan jouw team!

Uiteraard wordt deze dag aangekleed met stoere verhalen en heerlijke hapjes en drankjes. Alle catering en dranken zijn tijdens het Dakar Festival inbegrepen en vrij verkrijgbaar.

Evenementenlocatie EVM19 – perfect Dakar terrein!

Met ruim 22 hectare aan land, water en ruig terrein én een breed scala aan hospitality mogelijkheden, is Evenementenlocatie EVM19 bij uitstek geschikt voor gave Dakar-evenementen.

Met de splitsing van een Truck-Track, een snelle Quadbaan voor de Rally-auto’s en twee prachtige terreinen voor demonstraties en catering ontbreekt het aan geen enkele mogelijkheid om jullie sponsoren en hun gasten van een topbeleving te voorzien!

Volledig ontzorgd

Het team van EVM19 organiseert en produceert het festival en zorgt voor het echte Dakar gevoel. Als team zorg je enkel dat je je kaarten koopt en je gasten uitnodigt!

Op 15 mei verwachten wij dat teams met hun truck of auto naar EVM19 komen en alle aanwezige gasten meenemen voor een snelle belevingsrit over ons uitdagende terrein. Dat betekent dat ook júllie gasten met meerdere auto’s en trucks mee kunnen rijden!

Hulp nodig bij het uitnodigen van jouw gasten?

Wil je onze hulp bij het uitnodigen van jouw gasten? Geen probleem, dat doen we graag én gratis. Geef ons een seintje, dan ontvang je van ons een mooie set-up van de uitnodiging. Deze is eenvoudig te personaliseren met jullie teamlogo en/of dat van jullie partners en sponsoren.

Exclusief evenement - reserveer jouw tickets!

Dit is een exclusief evenement en is alleen toegankelijk voor genodigden van geselecteerde Dakar teams en hun (zakelijke) relaties. Tickets zijn alléén op voorverkoop bij EVM19 verkrijgbaar.

Dakar Teams nodigen hun eigen sponsoren uit en kopen hiervoor kaarten voor het festival.

Echter, er kan meer! Sponsoren krijgen namelijk ook de mogelijkheid kaarten te kopen en hun eigen relaties uit te nodigen. Zo kunnen ook zij kennis maken met de Dakar-held die zij ondersteunen. Een unieke kans om hun Dakar-verbintenis en -passie te delen met hun zakenrelaties!

Kosten en voordeel

De basisprijs van een toegangskaart bedraagt € 150,00 ex. BTW per stuk. 

 Tevens zijn er diverse varianten beschikbaar:

Deelnemende teams:

  • Je ontvangt de eerste 5 kaarten gratis (specifiek voor team-crew)
  • Overige kaarten kosten € 100,- ex. BTW per stuk.

Sponsoren en relaties:

  • Kaarten kosten € 150,- ex. BTW per stuk.
  • Bij meer dan 30 kaarten slechts € 125,- ex. BTW per stuk.

Early Bird aanbieding! Bestel jouw tickets vóór 1 maart 2020 en ontvang 10% extra korting!

Meer informatie & contact

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over dit evenement en om deelname te bevestigen.

Mail naar Sijbrand Booij via Sijbrand@EVM19.nl of bel 0344 – 621191.

Klik hier om jouw tickets direct te bestellen

Vergeet niet om de gevraagde gegevens in de mail in te vullen!