U bent hier

EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival
EVM19 Dakar Festival

Dakar Festival

EVM19 DAKAR FESTIVAL

In 2019 organiseerde EVM19 het Dakar Festival: een all-inclusive festival door én voor Dakar teams, hun sponsoren, relaties en exclusieve partners. Een unieke kans voor een ongekend evenement, dat natuurlijk zijn vervolg zal kennen in 2020. Maar wanneer? Dat weten we nog even niet. Met alle Corona-perikelen en de daarmee verschuivende (internationale) rally-kalenders is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer we het Dakar Festival 2020 zullen gaan houden. Zodra dat bekend is, zullen we dat natuurlijk uitgebreid op deze site en op onze social media's publiceren!

Rallydag voor sponsoren, familie en vrienden van het rallyteam

Bestel tickets en laat op deze dag jouw sponsoren meerijden met brullende trucks, zand opspattende rally-auto’s en meevaren in brute RIB-boten. Ondertussen genieten ze van demonstraties van vele Dakar helden. Een dag vol spectaculaire belevenissen en ontmoetingen als bedankje voor hun steun aan jouw team!

Uiteraard wordt deze dag aangekleed met stoere verhalen en heerlijke hapjes en drankjes. Alle catering en dranken zijn tijdens het Dakar Festival inbegrepen en vrij verkrijgbaar. Hierdoor biedt het EVM19 Dakar Festival ook unieke netwerk-mogelijkheden. Wat is er immers mooier om samen met nieuwe contacten stoere belevingsverhalen te delen onder het genot van een hapje en drankje?!

Evenementenlocatie EVM19 – perfect Dakar terrein!

Met ruim 22 hectare aan land, water en ruig terrein én een breed scala aan horeca-mogelijkheden, is Evenementenlocatie EVM19 bij uitstek geschikt voor gave Dakar-evenementen.

Met de splitsing van een Truck-Track, een snelle Quadbaan voor de Rally-auto’s en twee prachtige terreinen voor demonstraties en catering ontbreekt het aan geen enkele mogelijkheid om jullie sponsoren en hun gasten van een topbeleving te voorzien!

Volledig ontzorgd

Het team van EVM19 organiseert en produceert het festival en zorgt voor het echte Dakar gevoel bij alle gasten. Als rallyteam neem je uiteraard wel je eigen voertuig mee om iedereen hierin mee te laten rijden. Verder hoef je alleen maar te zorgen dat je het gewenste aantal kaarten besteld en je gasten uitnodigt! En ook hier kunnen we natuurlijk bij helpen!

Op 20 juni verwachten wij dat teams met hun truck of auto naar EVM19 komen en alle aanwezige gasten meenemen voor een snelle belevingsrit over ons uitdagende terrein. Dat betekent dat ook júllie gasten met meerdere auto’s en trucks mee kunnen rijden! Uiteraard zullen we in overleg met alle teams een goed schema hiervoor opstellen.

Hulp nodig bij het uitnodigen van jouw gasten?

Wil je onze hulp bij het uitnodigen van jouw gasten? Geen probleem, dat doen we graag én gratis. Geef ons een seintje, dan ontvang je van ons een mooie set-up van de uitnodiging. Deze is eenvoudig te personaliseren met jullie teamlogo en/of dat van jullie partners en sponsoren.

Exclusief evenement - reserveer jouw tickets!

Het EVM19 Dakar Festival is een exclusief evenement en is alleen toegankelijk voor genodigden van geselecteerde Dakar teams en hun (zakelijke) relaties. Tickets zijn alléén op voorverkoop bij EVM19 verkrijgbaar.

De deelnemende teams nodigen hun eigen sponsoren uit en kopen hiervoor kaarten voor het festival. Daarnaast heeft jullie sponsor ook de mogelijkheid om zijn eìgen relaties uit te nodigen voor dit prachtige evenement. Daarmee kan hij zijn (sponsor)relatie met jullie rallyteam bekrachtigen en inzetten als relatie-marketing voor zijn eigen klanten en gasten! Een unieke kans om hun Dakar-verbintenis en -passie te delen met hun zakenrelaties!

Uitgebreid programma in de middag en vroege avond

Het EVM19 Dakar-festival zal om 13.00 uur starten. De gasten worden ontvangen met een wat heerlijke broodjes, snacks en kunnen gedurende de hele dag genieten van alles wat het Festival te bieden heeft, zowel in activiteiten als in horeca. Er wordt gereden tot maximaal 16.30, waarna de tap ook open zal gaan en we iedereen laten genieten van een goede maaltijd vanuit onze Foodtrucks. 

Het evenement is in de basis om 21.00 afgelopen, maar mocht het dan toch nog steeds erg gezellig zijn, dan gaan we gewoon nog wat langer door met de stoere verhalen rondom het kampvuur!

 

Meer informatie & contact

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over dit evenement, jullie deelname te bevestigen en direct kaarten te bestellen.

Mail hiervoor naar Sijbrand Booij via Sijbrand@EVM19.nl of bel 06-42200245.

En wil je nog even weten hoe het er uit ziet? Kijk dan naar de speciale EVM19 Dakar Festival Aftermovie op ons YouTube kanaal!