U bent hier

Jetskiën
RIB varen

Activiteitsarrangementen

Heb jij ook zin in een leuke dag uit? Een aantal keer per jaar organiseert EVM19 de Activiteits-Arrangementen voor particulieren!

Deze speciale dagen vol actie en avontuur organiseren we niet alleen voor grote (zakelijke) groepen maar juist voor individuele inschrijvingen en groepen van 2 tot 18 personen.

Je rijdt en vaart op deze dag samen met een instructeur op ons off-road parcours en water en krijgt per activiteit een supergave training. Onze medewerkers geven je de nodige instructies en laten je kennis maken met de gemotoriseerde activiteiten quad rijden, jetskiën en RIB-varen.

Kijk voor de specifieke mogelijkheden op onze Arrangementen-pagina en boek direct je avontuur!

LET OP: dit zijn gemotoriseerde activiteiten. Minimale leeftijd 18 jaar en alcohol niet toegestaan.

Over de activiteiten

Quad rijden
Een spannende en sportieve activiteit voor iedereen! Op EVM19 kan worden gereden op een gigantisch off-road terrein aan het water. De quadbaan is zeer groot opgezet en bestaat uit meerdere parcoursen, variërend in moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en overwin de strakke kombochten en pittige hobbels in een confrontatie van mens, machine en de natuur!

Jetskiën
Begeleid door enthousiaste instructeurs die zelf op wedstrijdniveau varen, bieden wij iedereen de mogelijkheid om deze uitdagende sport te leren kennen. De deelnemers krijgen een wetsuit, een helm en een zwemvest (zelf waterschoenen meenemen is aanbevolen). Deelnemers gaan gedurende een uur aan de slag. 

RIB-varen
Beleef spanning en avontuur op het water met RIB varen! De RIBs (Rigid Inflatable Boats) liggen aan de steiger van evenementenlocatie Eiland van Maurik 19. Door de verbinding met de rivieren Rijn en Lek biedt de mogelijkheid tot een mooie supersnelle trip over het water!

 Er worden steeds 3 tot 8 personen tegelijk meegenomen voor een stoere vaart van een half, uur of langer. Door het lichte gewicht van de RIB, een RIBeye met een lengte van 7.85 meter en de sterke Yamaha 250pk buitenboordmotor is de boot vurig snel! Er wordt gevaren met snelheden van 80 – 90 kilometer per uur! De wendbaarheid is spannend en sportief. Bij golven op de rivier kan deze activiteit het beste worden vergeleken met een achtbaan op het water. 

Spelregels 

  • Deelnemers moeten nuchter zijn
  • Minimale leeftijd 18 jaar
  • Instructies moeten te allen tijde worden opgevolgd
  • Schades door opzettelijk misbruik wordt doorbelast aan de deelnemer
  • Deelname is op eigen risico, hiervoor tekent u een deelnameverklaring

Anderen bekeken ook

Doe mee met de Mud & Water Challenge! Ieder jaar vindt de gaafste fun-obstacle-run van Nederland Mud & Water Challenge plaats bij Evenementenlocatie EVM19 in Maurik. Dit is een supertoffe sportieve uitdaging voor sporters van alle niveaus. Deelname is gegarandeerd FUN want samen met je...Lees meer →