U bent hier

Mud and Water Challenge

Op 14 juli 2018 vond de zesde Mud & Water Challenge plaats bij EVM19! Dit is een unieke obstacle run op onze prachtige evenementenlocatie in het midden van Nederland in natuurgebied Eiland van Maurik. Ben jij op zoek naar een sportieve challenge waarbij de adrenaline door je aderen stroomt? Schrijf je dan in voor de gezelligste obstacle run van Nederland: de Mud & Water Challenge! Als een echte marinier zal je spectaculaire hindernissen bedwingen waarbij modder en water je grootste vijand zijn. Daag jezelf, je vrienden of collega's uit en proef de pure smaak van overwinning en voldoening aan je lippen!!! 

Kijk op www.mudandwaterchallenge.com voor meer informatie en een impressie van het evenement. De ticketverkoop voor 2019 is nog niet gestart, hou de site en Facebook goed in de gaten voor updates!

 

Anderen bekeken ook

Op zondag 22 juli en 19 augustus vinden de 'Highdays' plaats bij EVM19. Deze dagen vol actie en avontuur zijn niet alleen voor groepen maar ook voor individuele inschrijvingen! Voor € 50,- per onderdeel kunnen deelnemers tickets kopen om gedurende 1 uur te komen quad rijden, enduro motor rijden of...Lees meer →