U bent hier

Mud and Water Challenge obstacle run

Mud and Water Challenge

Doe mee met de Mud & Water Challenge!

Ieder jaar vindt de gaafste fun-obstacle-run van Nederland Mud & Water Challenge plaats bij Evenementenlocatie EVM19 in Maurik.

Dit is een supertoffe sportieve uitdaging voor sporters van alle niveaus. Deelname is gegarandeerd FUN want samen met je vrienden, familie of team bedwing je de leukste hindernissen waarbij modder en water je grootste uitdagingen zijn.

Je kunt kiezen tussen een parcours van 6 of 12 kilometer. Voor kinderen tussen 6 en 13 jaar is er de populaire Muddy Kids Run van 4 kilometer. 

Onderdeel van de Mud & Water Challenge is de BUSINESS & BURGERS run! Je legt dan met je bedrijfsteam een afstand van 6 of 12 KM af. Na een korte pauze en opfrissen, verwelkomen we jullie in een exclusief horecagedeelte waar we de heerlijke burgers voor jullie bakken en drankjes klaar hebben staan.

Editie 2020 vindt plaats op zondag 30 augustus! Check de website voor tickets en informatie en onze Facebook pagina voor alle foto's en video's. 

BE READY TO HAVE FUN!

Een obstacle run speciaal voor jouw bedrijf of als onderdeel van jullie bedrijfsuitje of sportdag?

Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Anderen bekeken ook

Heb jij ook zin in een leuke dag uit? Een aantal keer per jaar organiseert EVM19 de Activiteits-Arrangementen voor particulieren! Deze speciale dagen vol actie en avontuur organiseren we niet alleen voor grote (zakelijke) groepen maar juist voor individuele inschrijvingen en groepen van 2 tot 18...Lees meer →