EVM19 Outdoor Resort: Uw eigen evenementen privé-eiland

Een unieke totaalbeleving van natuur, avontuur en gastronomie!

Midden in de natuur, uw eigen “privé-eiland” voor uw evenement. Met ruim 16 hectare aan prachtige gronden en omgeven door zowel de Nederrijn als haar uiterwaarden, ligt EVM19 Outdoor Resort midden in de natuur. Onze locatie is onderverdeeld in 3 area’s en 3 accommodaties, waarbij wij er altijd voor zorgen dat al onze gasten en klanten de exclusiviteit ervaren die wij altijd kunnen bieden.

Het Boothuis

Met een ruime en gemoedelijke setup is ons rustieke Boothuis bij uitstek geschikt voor evenementen / bedrijfsuitjes van 25 tot 250 gasten. Met een zonovergoten terras, gelegen aan het water kan er tijdens elke gelegenheid genoten worden van de unieke sfeer die deze locatie uitstraalt.

Beleef het Boothuis

Het BeachHouse

Iets informeler en wat meer “beachy” ingericht biedt het Beachhouse een heerlijk ontspannende ruimte voor evenementen / bedrijfsuitjes tot 100 personen. De geuren van de BBQ vullen het terras terwijl uw gasten in de middagzon genieten van een drankje en napraten over de belevenissen van de dag.

Laat je inspireren door ons Beachhouse

De RiverBeach

Echt de voetjes in het zand, nippend aan een cocktailtje of heerlijke verfrissing? De RiverBeach biedt het allemaal op het meest zonnige plekje van EVM19!

In relaxte festivalsetting kan iedereen hier genieten van een ontvangst, lunch, foodtruck diner én natuurlijk diverse activiteiten op deze locatie die zich bij uitstek leent voor bijvoorbeeld het Expeditie Maurik programma!

Uniek genieten van onze RiverBeachBar
Het Eiland, het 4x4 Veld en het Motorveld

EVM19 biedt 3 unieke venues

Naast de drie accommodaties beschikt EVM19 over 3 aan elkaar gekoppelde maar los gelegen area’s. Het “Motorveld” achteraan is de grootste area, uitstekend geschikt als event-camping, festivalterrein en voor grote teambuildingsactiviteiten.

Het 4x4 Veld ligt centraler en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor diverse activiteiten of een centrale show voor zo’n 2000 personen!

En met het oversteken van onze hangbrug of dijk (geschikt voor een goede logistiek), biedt ons Eiland helemaal een unieke setting voor (muziek)evenementen tot zo’n 1500 gasten! Alle area’s zijn natuurlijk te combineren.