Ibiza aan de Rijn: Onze RiverBeachBar

RiverBeachBar

De RiverBeachBar is onze meest unieke plek. En misschien wel die van heel midden-nederland! Gelegen aan het water, de middag- en avondzon vol op het terras en met de voetjes in het zand terwijl de fakkels en vuurtonnen een knisperend geluid laten horen.

Feestjes, borrels en (foodtruck) diners, op de RiverBeach kun je echt in alle vormen van hospitality komen genieten met uw evenement!

Van kleine feestjes....

De River Beach Bar is bij uitstek geschikt om met een groep van 50 tot 150 personen heerlijk te genieten van een sfeervol feestje. Een DJ-booth, live-artiest of andere vorm van entertainment komt hier perfect tot zijn of haar recht. Voetjes op het zand, kampvuurtjes aan en genieten maar!

Tot grotere festivals

Ook voor (bedrijfs)festival tot zo'n 1500 gasten is de River Beach zeer geschikt! Ondanks dat het echt een eiland is, is de RiverBeach goed bereikbaar voor de logistiek en zijn alle faciliteiten die een dergelijke festival nodig heeft goed in te richten!

RiverBeach by Night

Met een prachtige verlichten zorgen we er voor dat de River Beach ook in de avond er prachtig uitziet!

Prikkabels, vuurpotten, kampvuren en diverse uplights kunnen er voor zorgen dat de locatie niet alleen overdacht al schitterend is, maar 's avonds ook altijd een sprakelende venue voor uw evenement zal zijn!