Gemotoriseerd avontuur voor iedereen!

Quadrijden

Een ruim 800 meter lange track ligt voor u klaar. Met groepjes van 6 personen rijden jullie samen met de instructeur over het uitdagende parcours. Kombochten, heuvels, stof, modder, zand, alles zal voorbij komen met deze gave activiteit!

Klik hier voor meer informatie!

RIB-Powerboat, met 85kmpu over het water!

Met een flinke snelheid razen we over de Nederrijn. De ervaren schipper gooit het stuur om en de G-krachten worden gevoeld terwijl de RIB met hoge snelheid door de bocht gaat! Een ware beleving van water, wind en adrenaline in een prachtige omgeving!

Klik hier voor meer informatie!

Dakar Experience

Vol gas met de imponerende Dakartrucks over onze locatie. Meerijden met echte Offroad Rally-auto’s. De beleving van de snelle buggies ervaren. En dat aangekleed met de fantastische verhalen van onze crew waarvan een aantal daadwerkelijk de Dakarrally hebben gereden én georganiseerd!

Meer over de Dakar Adrenaline Boost

Beleef de CamelTrophy tijdens het 4x4 Rijden!

Waan je in de dichte Aziatische jungle, rijd over de moeilijk begaanbare 4x4 Tracks van het Eiland van Maurik. Onder deskundige begeleiding gaan jullie zelf achter het stuur zitten van deze prachtige Camel Trophy Landrovers en beleef je een heerlijke 4x4 avontuur!

Rijbewijs is uiteraard wel noodzakelijk om zelf te sturen, maar als je geen rijbewijs hebt, kun je uiteraard alsnog heerlijk genieten tijdens het meerijden!

Trailrijden met de Nederlands Kampioen!

Behendigheid is de key voor het trial-rijden. Met een clinic die door de toprijders van Nederland en België wordt gegeven, leer je snel hoe je met een trial motor nagenoeg onmogelijk lijkende obstakels tocht kunt overwinnen!

Fun, techniek, overwinnen, ontlading. Plezier voor iedereen!

Relaxt genieten op onze Sloep "Toos"

Terwijl de kapitein de sloep behendig door de uiterwaarden van de Nederrijn stuurt, vertelt hij uitgebreid over de omgeving en de speciale kenmerken van de Betuwse natuur. U geniet van een heerlijk drankje en hapje terwijl "Toos" soepel door de wateren glijdt.

Even de adrenaline van de activiteiten laten zakken, tijd voor een gezellig gesprek met uw collega's en/of gasten, even relaxen en genieten van de prachtige omgeving! Onze sloep "Toos" biedt plaats aan zo'n 20 opvarenden.

Onze sloep is ook los per dag(deel) in te huren, er gaat wel altijd een schipper van ons mee zodat u zorgeloos kunt genieten.

Verantwoord avontuur

EVM19 Outdoor Resort biedt een uniek scala aan gemotoriseerde activiteiten, geschikt voor nagenoeg iedereen! In de basis zijn de gemotoriseerde activiteiten beschikbaar vanaf 18 jaar, voor enkele activiteiten kan een uitzondering gemaakt worden.

Professionele instructeurs staan voor u klaar.

Al onze activiteiten staan onder begeleiding van onze deskundige, ervaren en enthousiaste instructeurs, wiens missie het is om u en uw gasten op een prachtige manier kennis te laten maken met de mooiste belevenissen!

Deelname op eigen Risico

Uiteraard is deelname aan de activiteiten geheel "op eigen risico", enige vorm van schade aan persoon en materiaal kan niet op ons verhaald worden. Beleef de combinatie van activiteiten zoals nergens anders.

Laat deze strenge tekst u er niet van weerhouden om de bijzondere activiteiten waarvan u en uw gasten heerlijk kunnen genieten te boeken op onze prachtige locatie. WIj bieden iedereen de unieke kans om activiteiten te beleven die je op weinig andere plekken mee kunt maken!