Hospitality in vele varianten

Hospitality in vele varianten

Mooie ervaringen verdienen heerlijke culinaire momenten om ze te delen. De verhalen worden bij elke slok van een verfrissend biertje groter, de lekkere gerechten nodigen uit om nog lang met elkaar na te tafelen. Vanaf een enthousiast ontvangst tot en met een spontaan uitzwaaimoment zullen wij uw gasten ook met onze horecaservice gastvrij verwelkomen.

Uw beleving begint met een heerlijk ontvangst

Terwijl uw gasten genieten van een heerlijke kopje koffie met lokale lekkernij, zal onze Event Manager hen de uitleg over de dag geven. Teams worden geformeerd, activiteiten onderverdeeld. Met een enthousiaste crew die voor uw gasten klaar staat, groeit de zin om lekker naar buiten te gaan met ieder moment.

Ons ontvangst kunnen we voor u uitbreiden met enthousiaste barrista's die de heerlijke koffie-varianten voor u en uw gasten zullen bereiden!

Lunchen, van eenvoudige broodjes tot exclusieve gerechten

Uw evenement / bedrijfsuitje kan natuurlijk ook wat later beginnen, met een heerlijke lunch bijvoorbeeld. Of juist de lunch als stevige “break” te midden van alle activiteiten.

Op onze terrassen, in de accommodaties of wellicht zelf op de area’s zelf, we bieden het u allemaal graag aan.

De klassieke BBQ, maar dan net even wat avontuurlijker

Het blijft het diner bij uitstek bij een outdoor evenementenlocatie als EVM19, de BBQ. Maar dan net wat anders.

Met verrassende ingrediënten, altijd vers voor u bereidt door onze vaste partners en natuurlijk zowel vlees, vis, vegetarisch en side-dishes in overvloed!

Foodtrucks, een verfrissend en gevarieerd concept

Met diverse partners bieden wij een variëteit aan Food Trucks aan. Van culinaire hoogstandjes met diverse kleine gerechten tot aan stoere foodconcepts uit indrukwekkende food trucks waarbij heerlijke vleesgerechten in een unieke setting voor u worden bereidt.

Al onze food-concepts kunnen uiteraard ook met vegatarische varianten worden geserveerd. Tevens kunnen wij rekening houden met nagenoeg elke voedselallergie als dat ons wordt doorgegeven.

Diner on the Beach

Een kurk die knalt, een heerlijke toast met een vers open getrokken fles Champagne in de late middagzon. Een prachtig gedekte tafel op het strand voor gezelschappen van 20 tot 60 personen.

Voeten in het zand, een achtergrond muziekje klinkt en de vuurschalen verspreiden een aangename geur terwijl onze Chef de heerlijkste gerechten vers voor u bereidt. Genieten van een ongekend diner in een unieke setting, dat is ons “Diner on the Beach”.

Eilandhap en Vissersmaaltijd

Even niet grillen? Of wat intiemer en kleinschaliger dan een heel foodtruck concept? Dan serveren wij u graag één van onze andere maaltijden, zoals de Vissersmaaltijd, Eilandhap of ons befaamde Winterbuffet! Voor elke wens en nagenoeg elk budget kunnen wij u de heerlijkste gerechten voorschotelen.