Unieke Incentives op een magnifieke locatie

Een incentive is nét weer een beetje meer, mooier en unieker dan een regulier personeels evenement.

Een beloning voor een sterke gezamenlijke presentatie of als ultieme teambuilding voor een goed team dat wellicht nog wat hechter kan zijn. Het zijn allemaal goede redenen voor de organisatie van een mooie incentive.

Incentives hebben vaak een uitgebreid programma, dat wij geheel in overleg en naar uw wensen in kunnen vullen. Activiteiten, teamsessies, hospitality, communicatie en andere aspecten bespreken we uitgebreid samen met u, om tot een volledig programma te komen.

Door iedereen een unieke overnachting er bij aan te bieden, zal dit een enorm effect hebben op de waarde van het evenement en de herinnering hieraan.

Buitelandse incentives ook mogelijk

Door ons partnership met Offshore RibEvents met haar jarenlange ervaring van buitenlandse events én ons zuster-hotel Barcarola in Noord Spanje, kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij het organiseren van incentive-reizen naar het buitenland. Het Spaanse vaste land, Mallorca en Ibiza zijn gebieden waar we regelmatig evenementen hebben georganiseerd en sterke locale contacten onderhouden. Maar ook op andere locaties kunnen wij uiteraard uw organisatie-partner zijn!

Neem direct contact met ons op via 0344-621191 voor een nadere uitleg over de mogelijkheden voor een prachtige incentive.