U bent hier

SERVICE & FACILITEITEN

EVM19 is een stoere evenementenlocatie midden in de natuur, maar beschikt over alle faciliteiten om uw evenement goed verzorg en onvergetelijk te maken! Daarnaast staan onze medewerkers te allen tijde voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

PARKEERTERREIN

EVM19 beschikt over ruime (gratis) parkeergelegenheid met voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

Standaard zijn er 400 plekken, wat uit te breiden is naar 900 á 1000 parkeerplaatsen.

INTERNET

In het Boothuis en Beach House is wifi aanwezig. Dit netwerk kan door sprekers en opdrachtgevers gebruikt worden.

KLEEDKAMERS & DOUCHES

EVM19 heeft gescheiden dames- en herenkleedkamers en douches ter beschikking.

GARDEROBE

Op verzoek kan er een garderobe ingericht worden. 

CATERING

De verzorging van lunch en diner wordt in samenwerking met cateraars en leveranciers uitgevoerd. Indien gewenst kun je je eigen catering regelen. EVM19 zorgt voor de dranken en naar wens wordt de service geboden met meer of minder bedienend personeel.

EVM19 heeft een keuken waar cateraars gebruik van kunnen maken. Deze keuken is voorzien van een afzuigkap, vaatwasser, werktafels, kraan met spoelbak en voldoende stroom, gas en water aansluiting.

AUDIOVISUELE MIDDELEN

Ter ondersteuning van een presentatie, workshop of training heeft EVM19 een beamer en scherm ter beschikking. Indien deze niet binnen het geboekte arrangement vallen, kunnen deze ook gehuurd worden.

Voor licht, geluid, podium en overige audiovisuele techniek, meubilair en decoratie werken we samen met geselecteerde partners. Uiteraard kun je hiervoor ook eigen leveranciers meebrengen.

FOTO & VIDEO

Wil je een professioneel verslag van jullie evenement? Geef het dan aan en EVM19 regelt op basis van jullie wensen (tegen meerprijs) een foto en/of videograaf om de dag voor jullie in beeld en/of geluid vast te leggen.

BEREIKBAARHEID

EVM19 is centraal gelegen in recreatiegebied Eiland van Maurik tussen Utrecht -’s Hertogenbosch – Nijmegen, middenin de Betuwe. Vanaf de A15 (afslag Tiel) is het 10 minuten rijden en vanaf de A2 (afslag Culemborg) 15 minuten. Check de routebeschrijving hier. 

Vanaf treinstation Tiel en Culemborg is het ongeveer 15 minuten rijden naar onze evenementenlocatie. Het dichtstbijzijnde busstation bevindt zich in Maurik, op ongeveer 4 kilometer afstand van EVM19. Indien gewenst kunnen we u helpen met het boeken van (groeps)vervoer vanaf deze punten.

PENDELDIENSTEN EN GROEPSVERVOER

Indien gewenst kan EVM19 pendeldiensten en (groeps)vervoer van en naar de evenementenlocatie regelen. Dit kan vanaf een station, parkeerplaats of het bedrijf. Voor slechts enkele personen kan een taxi service ingezet worden.

ROKEN

Op onze evenementenlocatie mag alleen buiten gerookt worden. Iedere accommodatie beschikt over een terras en plek om eventueel overdek en beschut te roken

OVERNACHTEN

Het is mogelijk tenten of zelfs tipi's te huren en te kamperen op ons terrein. Dit in combinatie met een arrangement of ander (bedrijfs)event. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Iets meer comfort? Onze buren, Vakantiepark Eiland van Maurik , bieden diverse bungalows en safaritenten aan het water. Neem contact met hen op voor de mogelijkheden en een passende offerte.

Luxe overnachten is mogelijk in Van der Valk hotel Tiel. Dit hotel aan de rand van de stad ligt op 15 minuten rijden van onze evenementenlocatie. Van der Valk Tiel beschikt naast luxe en comfortabele kamers over een skybar, meerdere restaurants, vergaderzalen, een casino, fitnessfaciliteiten en een zwembad.

 

Anderen bekeken ook

De Beach House is een lounge strandtent met prachtig uitzicht over het eiland en recreatieterrein. Het is een overdekte accommodatie van ca.180m2 met aangrenzend terrassen en strand. De Beach House is onder andere geschikt voor een feest voor groepen tot ca. 200 personen. Deze ruimte kan ook...Lees meer →
Evenementenlocatie EVM19 beschikt over verschillende terreinen en parcoursen voor de volgende activiteiten: Off road motorrijden : banen voor beginners en gevorderden. Quad rijden : op crossbaan en behendigheidsbaan. RIB varen : op de rivier. Jetskiën : op afgeschermd binnenwater. De locatie is...Lees meer →
Het Boothuis bestaat een middelgrote vergaderzaal en twee grote zalen. Op de benedenverdieping bevinden zich de Serre en de Werf, een bar met toiletgroep en een sfeervol terras met uitzicht op het recreatiegebied. Vanuit de Serre heb je een prachtig zicht op het buitenterrein, de vloeroppervlakte...Lees meer →
River Beach is het eigen privé eiland van EVM19! Hier vind je onder andere een beach bar en relaxte zitjes. Op River Beach kun je lekker met de blote voetjes in het zand, languit op de lounge hemelbedden of zwemmen vanaf het strand. Het eiland wordt vaak als ontvangstlocatie gebruikt of voor een...Lees meer →
Evenementenlocatie EVM19 bestaat onder andere uit een festivalveld, off road terrein, behendigheidsparcours, jetski-water en ook een privé eiland. Voor ieder evenement is er wel een passende locatie mét accommodatie welke apart of in combinatie met elkaar te huren zijn. De evenementenlocatie is...Lees meer →