RIB-varen op EVM19 én andere locaties

RIB-varen op Maurik

Onze vloot van RIBs zetten we graag en vaak in als onderdeel van een (bedrijfs)evenement. Een prachtige activiteit als aanvulling op een enerverend programma!

We hebben 4 eigen RIBs die we graag voor uw evenement inzetten. Meer RIBs nodig? Geen probleem! Door ons grote netwerk in de RIB-scene kunnen we er zeker nog 6 gelijkwaardige RIB-boten bijregelen voor u!

RIB-varen door heel Nederland

In waterrijk Nederland zijn er tal van plekken waar je de energie van het RIB-varen kunt beleven.

Met 85km onder de Erasmustbrug door, dwars door het centrum van Rotterdam bijvoorbeeld!

Of een heerlijk rondje IJsselmeer, bij Pampus, Volendam en/of Lelystad.

Maar ook even afmeren bij Nijmegen na een spannende tocht over de Waal behoort tot de mogelijkheden.

Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en we creëren graag een programma op maat voor u!

Incentives op zonnige oorden

Onze RIBs hebben al vele internationale wateren doorkruist. Tijdens incentives op Mallorca en Ibiza hebben we onze gasten de mooiste baaitjes en strandtentjes mogen laten ervaren.

Of wat dacht u van een tocht bij Barcelona of dwars door de haven van Antwerpen? Het kan allemaal, waarbij wij indien gewenst niet alleen het nautische gedeelte, maar zelfs uw hele programma kunnen organiseren!

Begeleiding van nautische evenementen

Onze RIBs brengen natuurlijk een prachtig beleving, maar kunnen ook uitstekend ingezet worden als begeleidingsschepen voor een breed scala aan nautische evenementen, of evenementen met een nautisch aspect. Zo hebben we in het verleden al enkele malen de Volvo Ocean Race begeleid in zowel Spanje als Nederland, waren we Official Supplier van interantionale regatta's zoals de Copa del Rey en Superyacht Cup én hebben we de beveiliging op het water verzorgt voor het grote Innovatie Event in Rotterdam in 2018.

Mediateams, sponsoren, VIPs, hulpdiensten en beveiligers, ze zijn zeer welkom bij ons aan boord van de RIBs, waarbij onze schippers er voor zullen zorgen dat onze passagiers zich geheel kunnen focussen op hun werkzaamheden of juist volledig kunnen genieten van wat er allemaal te zien is op het water!

Nautisch organisatiepartner

Organiseren op en rondom het water is een specialisme. Vandaar dat wij ook met regelmaat onderdeel vormen van een grotere evenement, waarbij ons wordt gevraagd om het gehele nautische gedeelte te realiseren. De Rotterdam Rib Rally is daar een prachtig voorbeeld van. Bij dit high end relatie-evenement voor zo'n 300 Rotterdamse ondernemers, verzorgen wij nu reeds 5 jaar het gehele nautische gedeelte.

Met een naadloze aansluiting op de rest van het programma, creëren we samen met onze organisatiepartners een perfecte harmonie tussen alle land en wateronderdelen van prachtige evenementen!