Unieke evenementen voor en met onze gasten georganiseerd

EVM19 Dakar Festival

Al enkele jaren zijn diverse medewerkers van ons nauw betrokken bij de Dakar Rally. Eigenaar Gert-Jan van der Valk is samen met zijn navigator Branco de Lange een vaste deelnemer van diverse grote offroad rallies. In 2022 zullen zij voor de tweede keer de uitdaging van de Dakar Rally in Saudi Arabië aangaan!

Onze Event Manager, Sijbrand Booij, heeft de Dakar rally in 2016 en 2018 gereden als navigator en is sinds enkele jaren een vaste crewmember bij deze grootste rally ter wereld.

Samen gebruiken zij al hun ervaring om onze gasten een unieke ervaring te bieden hier op het EVM19 Outdoor Resort!

EVM19 Dakar Festival 2021: Voor Teams, hun sponsoren en hun relaties

Het EVM19 Dakar Festival is opgezet voor teams, hun sponsoren en daar dan weer de (zakelijke) relaties van. Het evenement draait vooral om meerijden en beleven, in plaats van het "kijken naar" - wat natuurlijk ook nog steeds kan. In tegenstelling tot andere Dakar-evenementen, is het EVM19 Dakar Festival niet toegankelijk voor publiek en heeft daarmee dus een grote exclusiviteit voor haar genodigden! Business meets Dakar!

De datum voor het nieuwe EVM19 Dakar Festival 2022 zal zo spoedig mogelijk hier gecommuniceerd worden, evenals de mogelijkheid om hier als bedrijf aan deel te kunnen nemen.

Mud and Water Challenge

Sinds 2015 wordt op en door EVM19 de Mud and Water Challenge georganiseerd. Een deelnemers veld van zo'n 1500 enthousiaste fanatiekelingen gaan de uitdaging van ons parcours en de 35 obstakels aan!

Individueel, met sportteams, vriendengroepen én bedrijfsteams kun je aan deze "Most Fun Obstacle Run" meedoen! Uiteraard alles in gezellige setting met een lekker opzwepend muziekje erbij én met de mogelijkheid om speciale horeca-arrangementen aan een deelname te koppelen!