Team EVM19

Outdoor instructeurs!

We hebben momenteel 2 vacatures openstaan bij EVM19.

Voor de altijd openstaande functie van Oproep Outdoorinstructeur en Horeca-collega, kijk hieronder.

Ben jij iemand die graag in de buitenlucht is en zijn uitdagende activiteiten echt iets voor jou? Vind je het daarnaast ook leuk om met groepen te werken. Of onze gasten te verblijden met een perfecte hospitalitysetting? Dan is EVM19 misschien wel opzoek naar jou als onze nieuwe outdoor instructeur en/of horeca collega! Op 19 maart hebben we zelfs een speciale opleidingsdag, meldt je hiervoor gelijk aan!

Het nieuwe outdoor seizoen staat al weer bijna op het punt van beginnen. Dus, als jij ook de tofste (bij)baan zoekt, mail gerust onze operationeel coördinator via xander@evm19.nl en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden!

Profiel

 • Een harde werker en kunt tegen een stootje
 • Pro-actieve houding
 • Geen negen tot vijf mentaliteit
 • Accuraat; je bent stipt, kwaliteitsgericht en kunt werken binnen de gestelde kaders
 • Service-gerichte houding en gevoel voor hospitality
 • Zelfsturend in denken en doen

Taakomschrijving

Als outdoor instructeur bij EVM19 kom je veel in contact met verschillende doelgroepen. Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Als outdoor instructeur neem je de gasten mee in je enthousiasme en leer je ze beginselen van onder andere het vlotbouwen, quadrijden, jetskiën en boogschieten.

Draai je op een evenement mee in de horeca? Dan mag jij alle mooie en grote verhalen aanhoren die onze gasten tijdens en na afloop van de activiteiten zeker te vertellen hebben! Maar, hoe mooi deze activiteiten ook beleefd worden, als het biertje plat is of de BBQ nog nét niet gaar, dan is de dag niet geslaagd. Oftewel, ook onze hospitality service is ook altijd op topniveau!

Wat wij bieden

 • De tofste (bij)baan van het land!
 • Leuke verdiensten terwijl je zelf ook plezier hebt
 • Unieke beleving
 • Goede ervaring opdoen in de evenementenbranche
 • Variërende werkzaamheden
 • Gezellige werksfeer
 • Opleiding tot Quad en/of Jetski en/of Hoofd Instructeur en/of Floor Manager

Passie voor Beleving

Onze passie voor het creëren van beleving is wat ons verbindt. En deze passie delen we graag met u en uw gasten. Het is onze missie om alle verwachtingen telkens te overtreffen en er voor te zorgen dat iedereen, zowel de gasten als de organisatoren van een evenement, telkens met een wow-gevoel naar huis gaan.

Een team van professionele, diverse en bovenal enthousiaste intructeurs, hospitalitymedewerkers, producenten en eventmanagers staat voor u klaar, trots op het feit dat wij samen met u een prachtig evenement mogen organiseren!

Van der Valk, een betrouwbare partner met hospitality in haar genen

EVM19 Outdoor Resort is onderdeel van het Van der Valk Interantional horeca-concern. Gastvrijheid, servicegerichtheid én een perfecte hospitality-beleving zijn de kernwoorden die door elk onderdeel van ons familiebedrijf heenstromen. Voor EVM19 Outdoor Resort wordt dit ook nog eens gecombineerd met de passie voor outdoorsport, avontuur en gezamenlijke beleving die zowel de eigenaar, de bedrijfsleider en de gehele crew met elkaar delen.

Als dependance van Van der Valk Hotel Tiel kunnen wij razendsnel voor u schakelen voor evenementen met hotelovernachtingen, eventuele binnen- en buitenlandse reizen en alle andere vormen van evenementenorganisatie waarbij meerdere locaties aan elkaar gekoppeld worden.