Team EVM19 - Onderdeel van Van der Valk Hotels & Restaurants

Passie voor Beleving

Onze passie voor het creëren van beleving is wat ons verbindt. En deze passie delen we graag met u en uw gasten. Het is onze missie om alle verwachtingen telkens te overtreffen en er voor te zorgen dat iedereen, zowel de gasten als de organisatoren van een evenement, telkens met een wow-gevoel naar huis gaan.

Een team van professionele, diverse en bovenal enthousiaste intructeurs, hospitalitymedewerkers, producenten en eventmanagers staat voor u klaar, trots op het feit dat wij samen met u een prachtig evenement mogen organiseren!

Van der Valk, een betrouwbare partner met hospitality in haar genen

EVM19 Outdoor Resort is onderdeel van het Van der Valk Interantional horeca-concern. Gastvrijheid, servicegerichtheid én een perfecte hospitality-beleving zijn de kernwoorden die door elk onderdeel van ons familiebedrijf heenstromen. Voor EVM19 Outdoor Resort wordt dit ook nog eens gecombineerd met de passie voor outdoorsport, avontuur en gezamenlijke beleving die zowel de eigenaar, de bedrijfsleider en de gehele crew met elkaar delen.

Als dependance van Van der Valk Hotel Tiel kunnen wij razendsnel voor u schakelen voor evenementen met hotelovernachtingen, eventuele binnen- en buitenlandse reizen en alle andere vormen van evenementenorganisatie waarbij meerdere locaties aan elkaar gekoppeld worden.