-

Vacature Operationeel Manager

De mooiste functie in de evenementenbranche:

Operationeel Manager van EVM19

De meest inspirerende bedrijfsevenementen organiseren op de mooiste werkplek midden in de natuur met ruim 16 hectare aan prachtige gronden en omgeven door zowel de Nederrijn als haar uiterwaarden….klinkt goed hè? En dat kan jij gaan doen! Voor ons EVM19 Outdoor Resort zoeken wij namelijk een bevlogen Operationeel Manager die er met het team voor zorgt dat al onze klanten en gasten tijdens hun bedrijfsevenementen de exclusiviteit ervaren waar wij voor staan!

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Operationeel Manager van EVM19 Outdoor Event Resort ben je operationeel eindverantwoordelijk voor Nederlands mooiste en meest uitgebreide outdoor evenementencentrum. Je houdt je onder andere bezig met de organisatie van alle evenementen, de aansturing van het vaste personeel en de instructeurs, planning en rapportages hierover en je verzorgt een duidelijk financieel inzicht aan de directie.

Het team bestaat op dit moment uit 4 vaste medewerkers en in het hoogseizoen werken wij samen met nog circa 30 freelancers.

In het hoogseizoen (mei t/m september) bestaan jouw dagen vooral uit het produceren en coördineren van bedrijfsevenementen, relatie-events, incentives, productpresentaties én bedrijfsfestivals op onze locatie.

In het laagseizoen (oktober t/m april) verveel jij je ook zeker niet, in deze periode ben je van alles aan het voorbereiden voor het komende seizoen. Denk hierbij aan het, onderhoud van de materialen en vastgoed, opleiden van medewerkers en het werven van nieuwe stagiaires. Ook is het in goed overleg mogelijk, om een eigen winter-invulling te geven als je daar specifieke plannen voor hebt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen en het bewaken van het budget;
 • Het up-to-date houden van de diverse vergunningen;
 • De rapportages richting de directie en de uitvoering van de samen met hen opgestelde beleidsplannen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU

Als Operationeel Manager van EVM19 zit jij vol energie en deel jij onze passie voor de ultieme gastbeleving. Jij staat stevig in je schoenen en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw team en de gasten van EVM19.

Jij bent in staat het hoofd koel te houden en het overzicht te behouden op piekmomenten en bent in staat om meerdere ballen in de lucht te houden.

Zelf hoef je echt geen outdoor-goeroe pur sang te zijn of bijvoorbeeld getalenteerd quadrijder maar affiniteit met buitenactiviteiten en gemotoriseerde belevenissen zijn wel een sterke pré.

Daarnaast vragen we:

 • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van economie, communicatie, toerisme, hospitality of eventmanagement;
 • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol danwel in een functie die daar naar toe zou groeien;
 • Dat je op inspirerende wijze een team kan aansturen en motiveren;
 • Dat je flexibel beschikbaar bent voor 40 uur per week en begrijpt dat je er in het hoogseizoen net iets extra’s gevraagd wordt van jou wat je in het laagseizoen uiteraard weer kan compenseren.

 • Natuurlijk is het makkelijk als je enigszins uit de buurt komt, maar mocht je van verder komen en (tijdelijke) woonruimte hier in de regio nodig hebben, dan is dat ook te bespreken.

WAAROM WIJ BIJ EILAND VAN MAURIK 19 STRALEN

Werken bij EVM19 betekent; werken in de meest avontuurlijke omgeving en met de leukste collega’s. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastische beleving ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Gebruik van laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een Van der Valk Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven zoals onder andere Het EVM19 Outdoor Event Resort. Het EVM19 Outdoor Event Resort organiseert zo’n 60 – 80 avontuurlijke corporate events per jaar op haar eigen 16 hectare grote locatie, gelegen op het Eiland van Maurik, nabij Tiel.

Deze evenementen voor de zakelijke markt, met een reikwijdte van 50 tot 2500 personen, hebben veelal een avontuurlijke inslag met outdoor teambuilding en gemotoriseerde activiteiten zoals quadrijden, Dakartrucks en e-foiling.

KLAAR OM TE STARTEN

Voor deze vacature werken wij exclusief samen met Jopportunity Recruitment. Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw cv naar Jeanet van de Wiel: jeanet@jopportunity.nl

Voor vragen kan je ook eerst bellen met Rutger van Drongelen van Jopportunity op:
06-53 75 75 75.

www.evm19.nl

Eiland van Maurik 19 | 4022 GG | Maurik

0344-621191