U bent hier

Fit & Vitaal programma op EVM19

Gezond zijn, gezond worden en gezond blijven

In samenwerking met Van der Valk Vitaal is het programma als volgt opgebouwd:

Medewerkers krijgen van het bedrijf waar zij werkzaam zijn een Vitaal-budget. Hiervoor kunnen zij gedurende een periode programma's 'kopen' die bijdragen aan het vitaler worden van de medewerker. Dit kan zijn een fitness-abonnement, maar ook zwemlessen, loop- of hardlooptochten, of andere fysieke trainingen. Daarnaast kan het voor de medewerker belemmerend zijn indien er mentale hindernissen genomen moeten worden. Ook hieraan is gedacht: er zijn programma's voor stoppen met roken, fobiën, afvallen of juist aankomen en nog veel meer. Alle programma's starten met een intake, waarna een doelstelling volgt voor de komende periode. Op deze site staan een aantal mogelijkheden die behoren tot het VIT-programma. Nadat uw intake geweest is, kunt u hierin gaan winkelen. Uw VIT-Card vertelt u hoe de producten met uw budget verrekend worden.

Geen VIT-LID?
Wij helpen u graag, dus vraag een vrijblijvende offerte aan (voor groepen vanaf 20 personen).

Wel VIT-LID?
Een VIT-LID is een deelnemer die vanuit het bedrijf of organisatie waar hij of zij werkt aangesloten is door de werkgever. De werkgever biedt een VITaalprogramma (VIT) aan aan de werknemer die dat zelf kan invullen met de doelstelling vitaler door het leven te gaan. Denk hierbij aan stoppen met roken, afvallen of juist aankomen, conditie opbouwen, begeleiding met (individuele) sporten.

Nog geen VIT-LID?
Wilt u met uw bedrijf ook deelnemen aan het VIT-programma. Het kan al vanaf € 250,- per persoon per jaar (zonder de intake). Neem contact op met Van der Valk Vitaal. Stephan van den Ham: 06 - 8322 8701 of mail: stephan@vandervalkvitaal.nl

VIT Activiteiten
Klik hier voor alle VIT en andere activiteiten en workshops die door EVM19 georganiseerd worden!