Partnership, Samenwerking en Flexibiliteit zijn de kernwaarden

Bedrijfsfestivals op een unieke locatie

Specialismen combineren is waar wij in geloven. Onze specialismen - een unieke locatie, ongekende activiteiten en een ongebreidelde gastvrijheid en flexibiliteit - combineren we graag met andere organisatoren. Die weer sterk zijn in bijvoorbeeld concept-ontwikkeling of muziek, dans en theater. Of welk ander specialisme in de evenementenbranche dan ook!

Wij werken graag samen, om voor de gasten van onze klanten een uniek evenement en unieke beleving samen te creëren en te organiseren!

Incentives voor 20 tot 80 personen

Een eigen strand, een gezellige bar met een klein podium en ruimte genoeg om met een groep van 20 tot 80 personen een heerlijk en vooral unieke incentive te beleven. Dit kan een (mid)dag- en avondvullend programma zijn, maar avontuurlijk overnachten in bijvoorbeeld gezellige tipi-tenten behoort ook tot de mogelijkheden!

Als locatie-parner bieden we onze organisatiepartners graag de ruimte. Letterlijk en figuurlijk, waarbij wij open staan voor een invulling zoals dat vanuit het organisatiebureau en de klant gewenst is, inclusief de eventuele eigen meegebrachte leveranciers.

EVM19 Outdoor Resort, een unieke evenementenlocatie van 16ha midden in de natuur!

EVM19 beschikt over ruim 16 hectare natuur, water, ruwe bossage én drie prachtige grasvelden met ieder hun eigen unieke ligging en karakteristieke eigenschappen.

Festival-campings, sporttoernooien, grote bedrijfs-familiedagen en prachtige feest-producties zijn bij ons aan het goede adres. Er mag veel, er kan veel en wat nóg niet zou kunnen, gaan we samen met onze partners mogelijk maken.

Neem gerust eens contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. Want "kan niet" komt bij ons in het woordenboek niet voor. "We gaan het regelen" staat juist bovenaan!