U bent hier

Evenementen

 

EVM19 is een prachtige locatie voor een sportief bedrijfsevenement of zomers personeelsfeest. Naast de avontuurlijke activiteiten zijn wij voor zakelijke evenementen ook graag een professionele partner. Natuurlijk mag u hierin ook zelf of met een evenementenbureau voor de organisatie zorgen.

Ook voor een vergadering, productpresentatie, congres, training en incentive bent u hier aan het juiste adres. Ga naar onze cases om te zien wat EVM19 al voor anderen heeft georganiseerd.

In samenwerking met toegewijde partners ontwikkelen we programma's rondom specifieke thema's en doelstellingen die bij uw bedrijf actueel zijn. Dit kan zijn op het gebied van vitaliteit, de fitte medewerker, employee engagement, teambuilding. Maar ook op het gebied van training kunnen wij u verder ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen.

Meer informatie is ook te vinden op de volgende websites:

Een aantal keer per jaar organiseert EVM19 actieve en sportieve publieksevenementen. Meer informatie over deze evenementen vindt u hier onder.

Op zondag 22 juli en 19 augustus vinden de 'Highdays' plaats bij EVM19. Deze dagen vol actie en avontuur zijn niet alleen voor groepen maar ook voor individuele inschrijvingen! Voor € 50,- per onderdeel kunnen deelnemers tickets kopen om gedurende 1 uur te komen quad rijden, enduro motor rijden of...Lees meer →
Op 14 juli 2018 vond de zesde Mud & Water Challenge plaats bij EVM19! Dit is een unieke obstacle run op onze prachtige evenementenlocatie in het midden van Nederland in natuurgebied Eiland van Maurik. Ben jij op zoek naar een sportieve challenge waarbij de adrenaline door je aderen stroomt?...Lees meer →