U bent hier

Evenementen

 

EVM19 is een prachtige locatie voor een sportief bedrijfsevenement of zomers personeelsfeest. Naast de avontuurlijke activiteiten is EVM19 ook graag een professionele partner voor zakelijke evenementen. Natuurlijk mag u ook zelf of met een evenementenbureau voor de organisatie zorgen.

Ook voor een vergadering, productpresentatie, congres, training en incentive bent u bij EVM19 aan het juiste adres. Ga naar de cases om te zien wat EVM19 al voor anderen heeft georganiseerd.

In samenwerking met toegewijde partners ontwikkelen we programma's rondom specifieke thema's en doelstellingen die bij uw bedrijf actueel zijn. Dit kan zijn op het gebied van vitaliteit, de fitte medewerker, employee engagement & teambuilding. Maar ook op het gebied van training kunnen wij u ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen.

Meer informatie is tevens te vinden op de volgende websites:

Een aantal keer per jaar organiseert EVM19 actieve en sportieve publieksevenementen. Meer informatie over deze evenementen vindt u op onderstaande pagina's.

Op zondag 19 augustus vindt de tweede dag van de 'Highdays 2018' plaats bij EVM19. Deze speciale dag vol actie en avontuur is niet alleen voor groepen maar ook voor individuele inschrijvingen! Voor € 50,- per onderdeel kunt u tickets kopen om gedurende 1 uur te komen quad rijden, enduro motor...Lees meer →
Op 14 juli 2018 vond de zesde Mud & Water Challenge plaats bij EVM19! Dit is een unieke obstacle run op onze prachtige evenementenlocatie in het midden van Nederland in natuurgebied Eiland van Maurik. Ben jij op zoek naar een sportieve challenge waarbij de adrenaline door je aderen stroomt?...Lees meer →